返回列表 發帖

【一索得男】吳雨霏下個月生得 收名車入住半億豪宅

吳雨霏(Kary)同老公洪立熙上年9月加拿大旅行造人成功,目前陀B八個月,下個月愛情結晶品就「面世」喇!

今日有報導指今次Kary為夫家一索得男,Brian又係大仔,仲係洪家第一個孫仔,陀「金叵羅」認真威水,Kary同Brian係父母係世交,喜上加喜,奶奶對Kary加倍呵護,搵咗頂級產房同陪月,仲不時煲湯水俾新抱Kary飲,老公Brian服侍周到,送150萬黑色波子個Kary,又喺渣甸山買咗一間半億豪宅搞安樂窩,o依家豪宅豪裝完成,亦已經入伙,聽聞Kary仲花心思裝修咗一間遊樂場俾愛兒;日前Kary被人影到佢大肚出巡,同朋友去中環睇家品,佢就算快臨盆,見到佢手腳都唔肥,活動自如。

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180503/58147025

感想:恭喜miki
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

樓主冇寫個人感想,希望版主扣佢fun

樓主冇寫個人感想,希望版主扣佢fun
hehehaha 發表於 2018-5-3 21:13

ok加番

恭喜miki都唔恭喜我霏,希望版主扣佢fun

Kary復出會唔會再次競逐新人獎?

kayzzz 發表於 2018-5-3 22:31

個B將來可能會
love wins!

kayzzz 發表於 2018-5-3 22:31

洪生可唔可以出道

你恨倪幸李入黎講兩句啦

angela唔跳出嚟講兩句嘅

angela唔跳出嚟講兩句嘅
gooloo 發表於 2018-5-3 23:31

呢條女咁口臭未停經咩生仔又關佢咩事

見到kary咁幸福,其他未嫁嗰堆女歌手應該好jealous

kary miki做人妻嘆世界做少奶奶, ANGELA有米唔憂做, STEPHY影壇見佳績
只有豬SA一個北上苦苦耕耘, 怎麼覺得她也有點眾叛親離的感覺, 好友及前度通通都離佢而去, 最近仲同男友分手。
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

見到kary咁幸福,其他未嫁嗰堆女歌手應該好jealous
hehehaha 發表於 2018-5-3 23:46

祖祖唔會jealous人囉

kary miki做人妻嘆世界做少奶奶, ANGELA有米唔憂做, STEPHY影壇見佳績
只有豬SA一個北上苦苦耕耘, 怎麼覺得 ...
oreo 發表於 2018-5-3 23:49

其實我覺得theresa好慘

cathay1996 發表於 2018-5-4 00:42

其實佢啲歌幾好聽

kary真係好幸福

其實佢啲歌幾好聽
帥小寶` 發表於 2018-5-4 01:12

誰羨慕我這樣強的人、悲劇女孩、不能哭了, 你是灰色的, 都好好聽
其實佢都好慘, 一出道就扁桃腺發炎要做手術, 影響左把聲,成日又要睇醫生。同MIKI呻無JOB做, 佢又嬲左THERESA, 其實THERESA真係坦白講自己姐....佢係比miki多d野做但唔代表佢個陣好掂
到個人發展個陣, Theresa話公司同佢講根本就冇諗過點做佢, 如果唔係佢先出書先成功既話, 可能根本唔會等到金牌幫佢出第一碟, 個陣仲好似加埋千FA幫佢同PACO爭取先有第一隻碟既機會, 本身公司要fulfil既野竟然要勞煩前輩開聲講出口。好不容易同謙謙拍拖, 點知又比謙謙打,同傳媒講反而仲要比大家恥笑佢點解唔去報警, 繼而敗走北上, 但又遇人不淑.....
既然cookies係一齊出道共過患難,點解其他cookies成員唔可以體諒下佢既坎坷, 仲要杯葛佢, 只係當佢係同事, 話佢處女座性格執著如果比著其他人諗唔開既話可能真係走左去自殺....所以雖然佢有不足, 但我真係覺得佢好慘, 唔應該受到咁既對待
當初既forever friend
當初最後一隻碟唱既4in love
當初既好姊妹其實只不過係一片幻象……
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

kary 本身唔係仲有錢過 brian 咩

少爺占成日笑鬼佢

根本兩條友都勁有$,唔憂做
如果唔係點日日cum with me,成日俾人中出大肚

Lewis 發表於 2018-5-4 08:18

睇嚟都係除非唔係
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

Lewis 發表於 2018-5-4 08:18

咁我希望kary 專心相夫教子

係咪決定連月都唔坐就做Gin Gin 的演唱會嘉賓
話晒一姐幫幫手谷下票房。
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

快d復出
利申:唔係鏡粉

cathay1996 發表於 2018-5-4 00:42

誰羨慕穎這樣強的人

係咪決定連月都唔坐就做Gin Gin 的演唱會嘉賓
話晒一姐幫幫手谷下票房。 ...
dom 發表於 2018-5-4 11:17

下個月生好明顯係打算上紅館台live生仔幫堅拉票房真一姐大肚都要睇住班細

聽聞Kary仲花心思裝修咗一間遊樂場俾愛兒???
有冇咁既必要呀

有人知方皓玟幾時生嗎?
Be a top star 退貨別要遮瑕
隨便在世界到處也站立
寧願用一身筋骨作收納

有冇咁既必要呀
stephybest 發表於 2018-5-4 13:56

個仔自己一個係遊樂場玩有冇旋轉木馬啊
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

有冇咁既必要呀
stephybest 發表於 2018-5-4 13:56

想做kary個仔

想做kary個仔
帥小寶` 發表於 2018-5-5 00:40

有邊個唔想
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

好想睇kary復出演唱會 真係讓世界艷羨
舞來舞去 不日內開始錄音。

好想睇kary復出演唱會 真係讓世界艷羨
黃家正 發表於 2018-5-6 00:49

但上次THE PRESENT D live差過逼得太緊個期好多, 唔知佢咩事
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

有邊個唔想
oreo 發表於 2018-5-5 01:41

我希望我阿媽可以喺我起身時唱住cum with me煮早餐我食

但上次THE PRESENT D live差過逼得太緊個期好多, 唔知佢咩事
oreo 發表於 2018-5-6 06:38

實力派轉偶像派
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

實力派轉偶像派
sam6a 發表於 2018-5-8 18:31

而家轉埋做人妻LU~~~HEYWEGO OHOHOHOH CUM WITH BRIAN XDXDXD
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

吳雨霏半億愛巢入伙新居迎金叵羅
https://www.sundaykiss.com/magaz ... 5%85%A5%E4%BC%99/2/
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

oreo 發表於 2018-5-6 06:38

佢唱LIVE 向來都唔得

其實佢啲歌幾好聽
帥小寶` 發表於 2018-5-4 01:12

開遍了燈為何仍然覺得黑暗
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?