返回列表 發帖
hehehaha 音樂節

-Day 1-

Yellow!
Sophy
莊正
matt force
黎曉陽
雞蛋蒸肉餅
Dusty Bottle
Kolor
zara ...
hehehaha 發表於 2020-3-8 01:26

有sophy 正
但冇謙B

有sophy 正
但冇謙B
chachacharlie 發表於 2020-3-8 12:19

漏咗 雷同二友

喜歡路徑 btw有陽兒

歌手:謝安琪
唱片名稱:Kay Kay is Kay
唱片封面:
推出日期:03/08/2020

Tracklist:
01. On Kay (intro)
02. 為何每次演出也生病,很討厭
03. 六點起床、一身冷汗
04. 千萬不要打疫苗
05. 忘了關上的窗簾
06. Eat Your Daddy feat.張瞻
07. 如果亂入別人的人生,而不失霸氣
08. 自己口罩自己買
09. 老公不在家的時候,就是我收拾好房間再自拍的時候
10. 忘了雨具
11. 你喜歡拿鐵(所以我喜歡拿鐵)
12. 773312

附加資料:
Kay 六年首張個人專輯,分享 Kay 人生的中章
收錄五台冠軍歌 忘了雨具

陳綺貞,〈流浪者之歌〉

唱片封面:

Tracklist:
01. On Kay (intr ...
hehehaha 發表於 2020-3-8 16:08

出幾隻買幾隻
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

The Caretaker, Patience (After Sebald)

09. 老公不在家的時候,就是我收拾好房間再自拍的時候

呢首感覺最yum
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

呢首感覺最yum
帥小寶` 發表於 2020-3-8 19:39

密切留意 Kay Kay is Kay 下集首波主打:容許我拉花的時候作一點點弊

密切留意 Kay Kay is Kay 下集首波主打:容許我拉花的時候作一點點弊
hehehaha 發表於 2020-3-8 19:42

pun佢自己有歌先算
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

淫妻的藝術

言不由衷聽幾多次都係咁好聽

淫妻的藝術
帥小寶` 發表於 2020-3-8 19:47

誰亦有戲演
即係拍緊av?!

言不由衷聽幾多次都係咁好聽
kevinlai1621 發表於 2020-3-8 19:55

LaLa!!但係後面改編到唔知想點=.=

LaLa!!但係後面改編到唔知想點=.=
thomas199028 發表於 2020-3-8 20:04

佢個升Key係有d突兀, 不過比賽就由佢
  但係以佢表達上, 我覺得可能係側重點唔同掛, 多左強調 "願"

誰亦有戲演
即係拍緊av?!
hehehaha 發表於 2020-3-8 19:59

心姐想挑戰唔同角色

余佩真,〈答答答〉

唱片封面:

Tracklist:

希望可以收錄埋勢不兩立

唱片封面:

Tracklist:

同時收錄數愛主打

掛住周爸

李幸倪 - 啞巴唱的情歌 (c)

詞: 林夕
曲: Gin Lee / Alex Fung
編: Alex Fun
監: Joseph Ip / Alex Fung

要撐可一起撐

Once you free your mind about a concept of harmony and of music being correct,
you can do whatever you want.
So,
nobody told me what to do and there was no preconception of what to do.

樓上幾有taste

容祖兒,忽然單身
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Tizzy Bac & 落日飛車,〈Lucy Dreams〉

唱片封面:

Tracklist:

張瞻 要 eat his daddy 邊度
二〇二三年度全女班投票

祖兒好紅

張瞻 要 eat his daddy 邊度
616.1314 發表於 2020-3-10 14:59

唔知!
不過佢mummy寧願自己個仔eat his daddy
都唔想佢eat his mummy!
呢首歌好有社會意義
張瞻係社會男神

唔知!
不過佢mummy寧願自己個仔eat his daddy
都唔想佢eat his mummy!
呢首歌好有社會意義
張瞻係社會男 ...
hehehaha 發表於 2020-3-10 15:15

張瞻好QQ

Radiohead TOP 10

10. Planet Telex (1995)
09. Pulk/Pull Revolving Doors (2001)
08. No Surprises (1997)
07. 2+2=5 (2003)
06. Weird Fishes/Arpeggi (2007)
05. Idioteque (2000)
04. Daydreaming (2016)
03. Everything in Its Right Place (2000)
02. Airbag (1997)
01. Paranoid Android (1997)

只要你留在身旁
記憶方會掠過

你勸我開心天天開心 新戀愛隨時光臨
Happy Birthday
再將我相信的如煙火般綻放

你勸我開心天天開心 新戀愛隨時光臨
Happy Birthday
kaman921 發表於 2020-3-10 18:41

想念Sita...... 小肥真係有情有義

Im letting go

Radiohead TOP 10

10. Planet Telex (1995)
09. Pulk/Pull Revolving Doors (2001)
08. No Surprises (1 ...
hehehaha 發表於 2020-3-10 17:24

冇 Let Down = WRONG!

冇 Let Down = WRONG!
bagfgfcde 發表於 2020-3-10 19:20

今日 冇
可能聽日 有

Letting Go - 蔡健雅
言不由衷 - 徐佳瑩
生死時速 - Nowhere Boys
仁至義盡 - 許廷鏗
下一位 - Gin Lee
阿拉伯市場 - 鄭希怡
我不會唱歌 - 容祖兒/李克勤
Let's Say - 方皓玟

李幸倪 - 雙雙
二〇二三年度全女班投票

咕 咕 咕

Taylor Swift, "Cruel Summer"

家姐好正

細眼林上榜紀錄(2018年起)

好好的聊個天 - 16
從世界到我家 - 無上榜紀錄
一世同學 - 2
生之頌 - 11
花灑下的歌 - 17
買不到的快樂 - 18
重讀興趣班 - 18
黑方格 - 20
孤獨的對岸 - 無上榜紀錄

Taylor Swift, "Cruel Summer"
bagfgfcde 發表於 2020-3-11 12:03

失戀呀?阿bag

阿樂 vs 阿愁

失戀呀?阿bag
hehehaha 發表於 2020-3-11 16:41

今年繼續競逐單身會員

今年繼續競逐單身會員
bagfgfcde 發表於 2020-3-11 18:15

送俾你 Letting Go

阿樂 vs 阿愁
帥小寶` 發表於 2020-3-11 16:42
兩首都好聽
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

兩首都好聽
cymusic 發表於 2020-3-11 19:17

暫時覺得阿樂好啲

今年繼續競逐單身會員
bagfgfcde 發表於 2020-3-11 18:15

支持Cruel Summer做下一單