返回列表 發帖
偽人真係未loop得起
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

好想念

好想念
帥小寶` 發表於 2019-3-3 00:00

聽到流淚的好歌

聽到流淚的好歌
bagfgfcde 發表於 2019-3-3 00:17

Live都好穩定

好想念
帥小寶` 發表於 2019-3-3 00:00

希望鍾意呢首歌既人可以鍾意埋香港迪士尼樂園
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

They heard me singing and they told me to stop,
Quit these pretentious things and just punch the clock.
Sometimes I wonder if the world's so small,
Can we ever get away from the sprawl?

希望鍾意呢首歌既人可以鍾意埋香港迪士尼樂園
616.1314 發表於 2019-3-3 00:51

呢個好似難d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

2月播放率:
Bloodline 143
Break up with your girlfriend, I’m bored 97
Shallow 87
7 rings 68
...
HOTMAN 發表於 2019-3-2 13:19

Wheres gin???

Wheres gin???
kayzzz 發表於 2019-3-3 13:34

HOTMAN = 偽Gin 粉 = 偽人
二〇二三年度全女班投票

原來獨一無二係 Hehe 歌嚟 :0
二〇二三年度全女班投票

舞步

蔡健雅的音樂是一種天堂甜品

HOTMAN = 偽Gin 粉 = 偽人
616.1314 發表於 2019-3-3 13:39

心中有煎歌 不用常常播

再~飛~一~次~

舞步

蔡健雅的音樂是一種天堂甜品
bagfgfcde 發表於 2019-3-3 14:25

幾時都話first track就為隻碟定性, 相比之下, tanya隻碟第一track已經完全吸引, 好過艾怡良

原來獨一無二係 Hehe 歌嚟 :0
616.1314 發表於 2019-3-3 13:56

why

why
帥小寶` 發表於 2019-3-3 16:55

一加一幼稚 一加一結果不智
講兩個 1 喺埋一齊
以為真愛就可以解決一切問題(幼稚)
結果做某啲活動嘅時候雙方都唔肯屈就做 0
所以因為生活唔和諧而分開(結果不智)
二〇二三年度全女班投票

講兩個 1 喺埋一齊
結果做某啲活動嘅時候 ...
616.1314 發表於 2019-3-3 17:16

噴言 + 最淫會員 confirmed

噴言 + 最淫會員 confirmed
bagfgfcde 發表於 2019-3-3 17:24

好不安

講兩個 1 喺埋一齊

咁你係1定0?
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

講兩個 1 喺埋一齊

咁都得。。。

講兩個 1 喺埋一齊

唔係好明
可唔可以詳細解釋下

咁你係1定0?
JasOh103 發表於 2019-3-3 17:31

616.1314

好多1

616.1314

好多1
hehehaha 發表於 2019-3-3 17:37

你呢咁hehe

你呢咁hehe
帥小寶` 發表於 2019-3-3 17:40

h = 8
e = 5
h = 8
e = 5
h = 8
a = 1
h = 8
a = 1

自己睇

講兩個 1 喺埋一齊

Frankiekiekie 發表於 2019-3-3 18:01

點解你唔係貼 Kary 嘅 Gif?
對你好失望囉
二〇二三年度全女班投票

自我 都可 自欺

你要練成撇脫女人

你面孔 祖兒刻進代官山

同大家重溫 2006年既神曲
二〇二三年度全女班投票

靈靈好有可塑性

單車呻吟王好正
2018三大香港新人 : 江逸天  Room307  G T B

絕望元年 / 靜音模式
二〇二三年度全女班投票

天生鬥士難自棄

薛凱琪根本就係未識strong and independent 既Serrini!

白色戀人/下次下次/XBF/男孩像你/目黑/奇洛李維斯回信/我想留底/糖不甩/南瓜車/甜蜜蜜

薛凱琪根本就係未識strong and independent 既Serrini!

白色戀人/下次下次/XBF/男孩像你/目黑/奇洛李維斯 ...
HOTMAN 發表於 2019-3-3 23:25

MISS FIONA
十年後的我
Better Me

放生
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

放生
John 發表於 2019-3-4 02:24

我太強

我太強
hehehaha 發表於 2019-3-4 03:17

音質幾好
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

跑出一片藍 是我自選的天使藍

就算他 跟你有段情

沒有這件事

我的香煙
借給你 抽 兩天

一起吸多口氧氣又再度敲碎了天地
微合的兩眼前的世界
如花瓣滿地舖出優美
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

但男孩像你 只愛同類嗎

我對著無常學會守破離
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

追夢似一個樂園

寂寞好比一匹象  在心的正中央
是否都要撫養

屌打二月既歌

Tell me something droid