返回列表 發帖
雲朵 風中起舞 偶爾為我驅趕愁苦
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

我不會講你知,其實是第幾次
人好貪心,想有新鮮感,又不肯放開舊人

我不會講你知,其實是第幾次
TT进化论 發表於 2019-4-15 20:06

做了人第三者嗎?
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

做了人第三者嗎?
hehehaha 發表於 2019-4-15 20:07

唔係,我唔會做人第三者
人好貪心,想有新鮮感,又不肯放開舊人

離線地圖

remember           no geography
Me
you
and me
Him
and her
and them too
And you
and me too
I'll take you along
I’ll take you along

with me
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

男孩倒吊在捲曲的樹枝
你雙眼與他很似 讓我摸多次
皇帝說像你一代男兒 我都很想著皇后的新衣
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

男孩倒吊在捲曲的樹枝
你雙眼與他很似 讓我摸多次
皇帝說像你一代男兒 我都很想著皇后的新衣 ...
hehehaha 發表於 2019-4-16 21:53

好正
Jayant Music Chart 2019 Week 25
1.黃瑋中 - 雙失受害者 (1 Week No.1)
2.馮允謙 - 山旮旯 (1 Week No.1)
3.陳健安 - 在錯誤的宇宙尋找愛

好正
JayantL 發表於 2019-4-16 21:54

係童年回憶啊
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

為非作歹 只因我天真
無法自制 忘掉你已非單身

蜚蜚
忘川
紀念悲
Crazy Love
Let Me Find Love
讓風箏飛
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

王子 從來未遇到灰姑娘
天神 從未造出玻璃鞋
還是相信戀愛幻覺 童話拼合愛的方塊

Rest now, your heart
It's all right
We're all right
Although you're gone
I'll be here to hold you
I've got you
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

Sometimes I feel like giving up
But I just can't

世界怎麼講你身邊女子
戰車代表新工作 預告你可以
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

外星人係邊 外星人係邊
見到外星人 我就要 射落佢塊面

死完仲有呢個自動風乾功能 包李死得好放心

I took a pill and had a dream
I went back to my 17 year

死完仲有呢個自動風乾功能 包李死得好放心
nicholashin 發表於 2019-4-18 22:16

收pei啦八
霏.共和 KFMUSIC Choice 第26週冠軍歌: 波雅斯 - per se

青春的憂傷 就似一個便當 不再熱燙
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

老麥阿伯 - 激光中(Remix) (C)
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

老麥阿伯 - 激光中(Remix) (C)
hehehaha 發表於 2019-4-20 18:22

呢首要至尊

呢首要至尊
HOTMAN 發表於 2019-4-20 18:30

「光加熱就等於火
林鄭月娥就嫁俾我」

好正牙
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

我會去片大海 無憂無慮去愛
像塵埃 自由 自在

在那一片大海 告別了感慨
So goodnight Goodbye

難忘的因你太念念才難忘
容易抱住誰十年 最難是放

拿愛情給我
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 26
1. Just Carry On 2. 精神餵飼 3. 在錯誤的宇宙尋找愛

光 - 盧凱彤
I Promise - Radiohead
I Need My Girl - The National
24-25 - Kings of Convenience
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

Oh my my my, oh my my my
I've waited all my life
네 전부를 함께하고 싶어

Yum若變記憶便迷yum 情令眼淺了便情深
認識一場 如雷雨一閃 就此沒有下yum
無憾也覺得是遺憾

其實你已經是閒yum 其實我討厭被憐憫
或者Kary 疲勞到傷身 弱得 像個病yum
才像要找個肩膊枕一枕

難忘你 好聽過若無其事沒韻味
你真yum 其實陌生得可以記不起
毋忘你 精彩過別來無恙如遊戲
我本yum 明白什麼都總有限期

含淚去葬花極麻煩 唯獨怨泣血沒時間
或者horny 是為了工作 慟哭未夠浪漫
才暫借戀愛感覺去感歎

難忘你 好聽過若無其事沒韻味
你真yum 其實陌生得可以記不起
毋忘你 精彩過別來無恙如遊戲
我本yum 明白什麼都總有限期

難忘你 好聽過淡忘情敵沒妒忌
我本yum 無林黛玉的本領痛心死
毋忘你 彷彿要為紅樓夢內連戲
我本yum 從來未稀罕悲壯傳奇
我本yum 寧願為加班筋歇力疲
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

**** 本內容被作者隱藏 ****
kayzzz 發表於 2019-4-23 12:54

叫左你唔好聽咁多浦銘心 聽壞腦

叫左你唔好聽咁多浦銘心 聽壞腦
HOTMAN 發表於 2019-4-23 12:58

未有蒲銘心依個角色已經諗到囉
iamsingingwong 憑佢一貫膠論 榮獲CM 2019年最噴水會員奬 - CM會員投票認證三大膠之一
今次叻左架喇 頂到發帖榜頒獎禮被人選為噴水會員先被bam 可惜下年唔可以用同一個account嬋聯

I don't know where to find you

I got a bad idea
Forget about it ya
Forget about him ya
Forget about me

原來 見一位愛一位也好
Jayant Music Chart 2019 Week 25

黃心穎 雙眼只見哈哈鏡
黃心穎 空客廳也聽見聲
黃心穎 先見到蓋掩真相
平庸時代 妒忌你 要你正常

SSN Chart (21 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. Just carry on (1 Week No.1) - 林 家 謙
2. 孤 獨 門 口 - Gin Lee 李 幸 倪
3. 玫 瑰 式 體 驗 - 林 欣 彤

黃心穎 雙眼只見哈哈鏡
黃心穎 空客廳也聽見聲
黃心穎 先見到蓋掩真相
平庸時代 妒忌你 要你正常 ...
RVHOCPC 發表於 2019-4-23 23:23

搞到首歌cheap曬啦

談談情 聽聽歌 跳跳舞

Me!

HE-HE-HE

OH-OH-OH
。Kaykay。Taytay。Kelly。

HE-HE-HE

OH-OH-OH
nicknicknick 發表於 2019-4-26 16:27

Next to meHe-He-He Oh-Oh-Oh
Jason's Playlist 2019 Week 23
Pretty Crazy - 容祖兒 // Never Really Over - Katy Perry

黃心穎 雙眼只見哈哈鏡
黃心穎 空客廳也聽見聲
黃心穎 先見到蓋掩真相
平庸時代 妒忌你 要你正常 ...
RVHOCPC 發表於 2019-4-23 23:23

做咩唔post 喺唱作台?
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK24: 山旮旯 (3 Weeks No.1) / 尋找彼得潘 / Tonight

做咩唔post 喺唱作台?
放空 發表於 2019-4-26 17:23

唔想寫曬全首

多左strings即刻成件事勁好多
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

圓滑到 能並肩
感激你 能合演 能受騙

過一天
愛一天