返回列表 發帖
啱啱發現
原來跟住留不低個chorus
係可以無縫唱到日出時讓街燈安睡
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

原來世界知名女歌手都要翻唱幸兒啲歌
咬字比幸兒仲勁鄉土味

8:50 法國菊姐真係好鍾意挑戰鄭秀文
繼續將首跳舞歌較慢

10:50好有power
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

超脫俗世創造最熱血的美態

原來gin lee係熱狗=.=

仿如隔世

Me and the Moon有得聽未-,-
對我個榜好關鍵

發覺街燈同很堅強個chord係可以互唱。。。

喜歡simsim

兩隻過街老鼠
JasOh103 發表於 2022-12-29 20:37

心穎唱功拍得住千嬅

啱啱計分
發覺如果用鏡榜計分方法
幸兒就會有大榜女金。。。

計完2022年榜分
男歌手第6放去女歌手都仲係女金。。。

聽返二期大樓
契契進步真係好大

John這個名字到了愛爾蘭語就變成了家喻戶曉的名字Sean(尚恩),如飾演007第一代James Bond的史恩康納萊(Sean Connery);而John轉成蘇格蘭語就變成Ian(伊安)

ff rundown!

1. 著地

2. 看透
3. 金光燦爛
4. No One Knows
5. 中華冷麵

6. 不要離我太遠
7. 他不准我哭
8. 再見不是朋友
9. 電燈膽 (100 Watt Mix)

10. 海風
11. 青山散步
12. 自由自在
13. 鈴鼓咖啡店

14. 十分愛
15. 日久生情
16. 金都
17. 何日不再來

18. 一眨眼
19. 戒心
20. 七夕
21. 藍鞋子

Encore
22. 心急人上 (餅碎出場)
23. 區文詩Chit Chat環節 (觀眾開始離開)
24. 親朋勿友 (傅穎出場)
25. 好好戀愛 (求其搵個男嘉賓)
26. Fatansy Tale

2nd Encore
27. 黑白照
28. 電燈膽
完!

然後時候就到要學盡快放手
還是想得到最好請記住能夠
撐下去就有
on07111 發表於 2024-2-11 13:46

著地之後 請忍痛放手

幸兒channel出左新歌。。。