返回列表 發帖
外表威威再美麗 頭盔始終錯體

就係我哋都遇過怪魔 先識得 變大個

Just because it's over doesn't mean it's really over
And if I think it over, maybe you'll be comin' over again
And I'll have to get over you all over again
Just because it's over doesn't mean it's really over
And if I think it over, maybe you'll be comin' over again
And I'll have to get over you all over again

很堅強 很堅強很堅強很堅強

上天已難回去 我似被囚在你 那春秋
不恨你 恨我太晚參透

或許只得你共鳴 可歌可泣的感性
只因一起堅持這份傻勁

太感動了
nicholashin 發表於 2019-6-25 11:59

我都覺

為了擁抱你 換這雙手
一早已 被切去兩翼 禁飛走
這樣勇 試問你可能夠

我的愛全被接收
必須再重頭禪修
練到清心寡愛 無懼色誘

無人讓我 儲半件蘋果批
像二人還有約誓

哪兒

若這刻 誠實問心
一個跟一起亦也不想

I love it when you call me hehehaha
I wish I could pretend I didn't need ya
hehehaha 發表於 2019-7-8 18:06

胡啦啦啦 胡啦啦啦

你可以好犀利
你可以改造你
hehehaha 發表於 2019-7-15 18:56

Ok

一直覺得imagine係一首左膠到不能既歌
但今日聽返 原來唔係 可以係好熱血

有無人同我一樣覺得dream my dreams係trash
帥小寶` 發表於 2019-7-29 17:13

冇 正到一個點

若你為求風光去鞠躬 祝福你成功

屯門有著屯門畏懼
油塘都有油塘唏噓

一齊黎數下謝安琪幻國時期既好歌

1. 一個女人和浴室
2. 橙海
3. Shallow

我數唔到啦 你地呢 ...
hehehaha 發表於 2019-8-11 15:57

4. 疫苗含變種勁菌

一邊好想衝上賽場 迎戰下個對手
一邊好想親一親你 愛情圓滿長久

疤痕

nicknicknick 發表於 2019-9-12 21:57

唔係Artpop x Youtube個首唱會唱過?