返回列表 發帖
Yo, what are you smoking?
bagfgfcde 發表於 2020-3-15 18:20

佢想爭做最yum會員
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

我前幾日都問過另一個friend同一個問題

香港人仲聽香港歌,係聽乜?
因為而家荃世界嘅音樂都唾手可得,咁 ...
John 發表於 2020-3-23 02:44

但係最慘係做咩都無人理...

四季x晴天陰天雨天 (live) (黎曉陽 x 陳卓賢) / 壞與更壞 (live) (林家謙 x 陳健安) / 自卑 (live) (JUDE x 吳浩康) / 孤獨的對岸 (live) (林奕匡 x AGA) /

對比下, AGA同phil好似係最有火花個pair

問下技術問題
佢地真係LIVE合唱(但音樂唔DELAY?);定分開錄完再合併
Garfield 發表於 2020-3-24 15:54

我無睇過ig d片真係答唔到你
  不過live唱就一定, 你見ian同michael唱到delay咁就知

好奇點解會有呢個配搭
帥小寶` 發表於 2020-3-24 22:16

準備過檔

公司又俾喎
帥小寶` 發表於 2020-3-24 22:33

通常唔通公司嘅crossover, 一係真fd (可以排除萬難), 一係就準備過檔 (版權都歸自己)

即係蘭蘭準備入sony
如果係咁 sony擁有兩位靚聲唱得女歌手wor ...
小伙子. 發表於 2020-3-25 10:39

sony都應該補充下女歌手

Robynn & Kendy 十大

10. 生活與生存
9. 不用太趕
8. 世界對我們
7. Say Goodbye
6. 無敵
5. 荷光
4. 急救 ...