返回列表 發帖
竟然
但佢第二次moov live都有特登拎返出黎唱
其實meridian d K歌係唔錯 幾精緻
都係衰形象落差太大 ...
John 發表於 2020-3-23 02:33

其實A MUSIC個三隻都唔係叫差只係因為之前佢做開自己品牌太LABEL

華星- 未懂社會陰暗的少女
新藝寶- 港女愛情
金牌 - 失戀中女怨婦形象

一放哂手就完全唔同感覺,好多人會聽唔慣, 佢自己都唱唔慣
但meridian 有時聽返, 其實幾舒服

化 首歌其實都好講緊佢,

比起A Music
而家音樂路向仲迷失
Wonder Woman 搖滾之母 完全唔知佢方向係乜

A Music都起碼知係K歌、中 ...
John 發表於 2020-3-23 12:39

因為唱左太多年, 咩歌都做過哂, 而人生要做的都做哂,仲結埋婚, 生埋仔

已經無咩歌可以再唱
變左只可以風格上試新野同講人生議題的野

其實同SAMMI一樣, 只係SAMMI變左好多神的歌,佢12-18個的歌都唔係好得

係上年老公偷食,先引到我們都是這樣長大的的共嗚

咁仲唔叫丁子高快啲去偷食 等千千啲歌多啲人有共鳴
JasOh103 發表於 2020-3-23 14:28

咁真係偷食佢都係禁住唔比篇野出街唔同SAMMI經理人照APPROVE出街
我姐夫做演唱會音響, 郭生講的

姐係丁生偷左食 ??
帥小寶` 發表於 2020-3-23 17:37

有無偷就唔知, 不過以佢兩公婆,一定會一切方法唔比單新聞出街

一朵金花 is the best!
bagfgfcde 發表於 2020-4-28 13:24

佢隻戀上莫文慰精選好好聽不過當年出好少貨,好難搵得返
APPLE MUSIC 而家仲要無左THE WAY YOU MAKE ME FEEL

究竟鄭秀文識唔識唱歌?
hihi 發表於 2020-5-18 23:54

同一個SHOW唱哭泣遊戲同祝大家好過都還可以