返回列表 發帖
今晚E家發球好刁鑽, 特別係Larson,
全靠佢地搏唔到直接送分銀行先輕鬆d

第二局就展示出 金哥 同 Larson 經驗老道
拍拍吊吊嘅球嘅處理好刁鑽好難起
銀行要減少發球失誤
仍然係落後 ...
chanchan0909 發表於 2019-4-29 23:50

拍拍吊吊偷左好多分

覺得呢局會同第二局一樣, E家會反超到尾...

局尾E家多失誤, Robinson發揮好好, 高難度球都打中

Robinson 場外大墊調比朱打中
但 Ozbay 喺前排 , 好緊張呢三輪嘅一次攻  ...
chanchan0909 發表於 2019-4-30 00:46

不同角度慢鏡, 靚到

第三局互有領先好關鍵, 銀行攞到呢局到後面順左,
希望下場係最後一場

手握冠軍點既銀行今晚一定要做好心理準備 放鬆d去面對呢場比賽
面對E家一定會強勢反撲 一定唔好想贏把輸比 ...
Wonders 發表於 2019-5-2 19:02

前幾場比賽都預左輸既心態睇還好,而家有機會贏就開始緊張
追左3個賽季, 希望四大外援有個好賽季結尾

咁既狀態...

今場憫水啦 攔唔到3邊攻手 特別係larson點打都有渡弱輪

唔敢睇第五局呀

銀行本賽季第五局魔咒 領先幾多都唔可以放心
又黎一次捱夜到第五局然後輸波

今日領先幾多, 同局數領先都唔敢放心,
終於拿下, 仲要3:0
由上年知陣容已經唔睇好銀行, 今季攞兩冠超額完成
又一個賽季 期待chanchan放球員去向上黎

唉 要回國寧願佢下年好似袁心玥咁唔打第二階段之後既賽事

地方隊一定會用廢 全場參與所有一傳 進攻 防守 ...
Wonders 發表於 2019-5-7 22:40

終於官宣朱要走, 諗起朱全運會高山反應都仲要上場,LYY今年決賽打到喘氣唔郁就驚
相比天津 江蘇, 北京 恒大保護應該好d掛

另外都官宣Robinson同Sloetjes走, 有d催淚,
名將走得7788, 下季仲追唔追銀行好呢

啱啱搵返啲資料見到呢個 post , 感到好溫暖
希望我提供嘅資訊可以繼續幫到大家啦

今季陣容一般 , ...
chanchan0909 發表於 2019-5-11 11:39

係度睇賽程賽果好方便, 有時仲有戰術, 球員分析睇添由奧運後追睇朱婷, 從比賽同埋呢度都學到好多關於排球既野,
你既資料好有用, 懶人包一樣, 除左gossip野, 大家關注既事都可以係度睇到,
每年賽季完都期待睇轉會消息, 期待定下季開leag,

上年呢個時候Nalan大媽見銀行全滿貫, 簽下金時發表定要晒全部冠軍,
當時我信佢地會做到 估計就算冇歐冠都可以橫掃土耳其既盃同冠軍,
可惜唔似預期, 而家Nalan大媽被鞭屍同恥笑 做人謙虛d好

諗返銀行上賽季都豪言要攞所有cups, 仲要做到都幾癲

科內連續3年見到希望都攞唔到