返回列表 發帖
不過浙江太弱啦,必須要引內援
我好想見到銀行同 E 家可以一齊打入決賽,巴超兩隊一齊爭第三
話 ...
chanchan0909 發表於 2018-10-21 11:41

銀行好可能上替補

吓,中超聯賽小組賽連續打七日

尋晚sloetjes 用條辮攔網嗰球真係

男排排超準決賽亦都隨之出爐
排名靠前嘅賽程係 主-客-客-主-主
第三場同第四場之間係新年假期 ,  ...
chanchan0909 發表於 2019-1-9 21:38

八一

2018 - 2019 中國男排超級聯賽 季後賽 總決賽 第一場

02.17 16:00 北京汽車 0 : 3 上海金色年華 (21:25  ...
chanchan0909 發表於 2019-2-17 15:44

完全唔似決賽,以為北京會贏3:2

要打到最後至知
天津雖然第一局個勢無左 , 但唔知點解突然會好勁
chanchan0909 發表於 2019-2-19 20:45

下場幾時

恭喜上海男排 , 北汽仍然係有失水準 , 打得好難睇
隨左 Tillie 有穩定發揮之外其他人都唔得
教練最差 , 連 ...
chanchan0909 發表於 2019-2-27 21:10

仲諗住Leonardo 加盟北汽會強咗有d睇頭
點知打得咁差

實力有 , 佢喺中國就係等同於 Leon 嘅地位 , 都係進攻有統治力
但心態比起 Leon 差太多 ...
chanchan0909 發表於 2019-2-27 22:44

佢發球其實幾好,到位網上進攻幾乎超手,防守一傳都可以自保
佢打四川幾年我覺得佢打得幾好,只係其他點幫唔到
我諗始終同佢古巴民族性格有關所以心態較差
相反之前北京主攻位置較弱今年彌補左本以為有機威脅上海點知一面倒
其實同轉教練都有關,今年感覺北京配合比較欠默契陣容又經常輪換

係呀 , 如果佢有常規賽嘅嗰種發揮 , 其實未至於一面倒
仲有江川都係 , 呢兩個點雖然係決賽裡面得分最多嘅兩 ...
chanchan0909 發表於 2019-2-28 15:24

李立業入唔到大名單

33 人大名單都輪唔到佢又真係慘左啲
但揀得落手嘅真係唔多
chanchan0909 發表於 2019-3-1 23:34

八一好多都入到
亞運李立業打到咁都無機會,好慘

第一局北汽全方位完勝天津
一傳北汽都有唔到位 , 不過質量唔差同埋無接飛 , 所以仲有得比邊攻打
而天津除左 ...
chanchan0909 發表於 2019-3-9 16:23

Set Point贏得真係辛苦