返回列表 發帖
呢套收視應該唔錯
BTW想知麥玲玲客串做乜?國師呀?
同埋佢會唔會著唐代低胸裝?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

冇低胸裝……
stephybest 發表於 2018-5-16 12:30

吓...
全套劇玲玲最有料 都冇露
睇班骨慘慘

爾虞我詐/波譎雲詭 呢兩個字用夠未呀
stephybest 發表於 2018-5-16 14:12

HAHA

真係用爛咗
大台可能會用返勾心鬥角同變幻莫測
老土到打冷震

見到劉三好同姚金鈴兩個女主角人設對比造得咁明顯就覺得老土
JayantL 發表於 2018-5-16 15:07

橋段係好老土
但堆C9/老OL鍾意到不得了
如果唔係點解成日MTR/巴士都見到仲有人煲緊中央台D劇

老藕蒸老饼,成浸驱风油味,tvb论资排辈等d演员上到位都又老又谢。
54320笨 發表於 2018-5-16 14:10

唔知喺邊到睇新聞睇到 成套劇主要女演員平均年齡為45

真心想問其實唐隆政變同先天政變呢個題材有冇拍過?

好地地女人戲 又要mix埋咩法政先峰加埋啲男人係咁查案
仲有蕭正楠劉心悠 馬明黃心穎 都係走純愛路 ...
721AXA 發表於 2018-5-16 13:19

大台真係乜劇都要查案/調查D乜調查D物
而家做緊果套830又係平民/玄學家查嚟查去

當娜姐冇到?
stephybest 發表於 2018-5-16 17:15

係喎有佢份喎
但總覺得同食雪糕/刷牙果時比
佢瘦咗好多 好似有D咗縮水

係 娜姐縮左水好耐 瘦哂
其實最勁應該係煒哥 佢好似好大架  不過都冇得露 ...
721AXA 發表於 2018-5-16 17:34

係 唔記得邊年台慶
成屋睇到嘩嘩聲

我覺得宮鬥劇本來就吸到女性觀眾
如果戲服設計得更貼近武媚娘果套劇,男性觀眾都吸到D
咁先打到99播波家馬