返回列表 發帖
曌>很堅強>信>自我感覺還好
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

支持Gin Lee美妙歌聲
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

太多鏧痕太K歌
好多句都有其他歌影子
唔怪得damon話似容祖兒d歌

自問是肉身輸出痛楚
如常寂寞亦是抱著平常心
不過是腦部強逼我
心那樣強大 全是身體的錯
說話大聲 無聲 都不敢

自我都可自欺 天生鬥士難自棄
被差遣得很多 得到不多 連騙都不騙我
從來活在一起 每夜也為理想去睡眠
然後我扮做幸福唉聲嘆氣

好似ELLA 隻乾脆俐落
快劍俠 發表於 2018-6-13 00:49

仲似好多隻歌
呢首真係低質拼貼K歌

佢表姐以前又肥又矮,所以紅唔起,近年先汁下自己
Nathan 發表於 2018-6-13 08:23

身材同Gin Lee一樣咁有料

下面那張不知是否掃黃時影呢?
李幸倪恨你 發表於 2018-6-14 00:25

背景似上海街

D和音好好聽
首歌應該比關家姐唱,好似佢D feel
jaytang 發表於 2018-6-14 02:13

Gin Lee有時係有d關心妍影子
大家都唱得
大家都認真做音樂 唔做其他副業
大家都開紅館個陣比人公 雞

Gin Lee有時係有d容祖兒影子
大家都唱得
大家都認真做音樂 唔做其他副業
大家都做咩、出咩歌都比人公  ...
Wing1211 發表於 2018-6-14 13:03

祖祖好多副業=.=

1分係我投既
hehehaha 發表於 2018-6-17 17:56

我都1 fun

越來越鍾意隻歌
發覺Gin Lee既歌好多都係咁
開始時稱唔上鍾意 後尾就越陷越深

Same here
空姐/和每天講再見/自我感覺還好 頭幾次聽悶到訓著......
勞斯 發表於 2018-6-20 15:57

呢幾隻一開始聽都勁失望
記得和每天一出我勁彈

但後尾又好鍾意

呢隻歌既反應又示範Gin Lee派台歌公式
第一版劣評如潮
第二三版越來越多好評

依首你都有份一開始劣評喎
kayzzz 發表於 2018-7-4 15:12

證明Gin Lee d歌需要經過時間考驗