返回列表 發帖
德國蕃薯路過~
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

西班牙教練盧比迪古來季執教皇馬,即刻俾國家隊炒,由希亞路接任,鬥牛隊唔駛再睇 ...
酷愛903 發表於 2018-6-14 16:21

今晚睇c朗入幾多

2018年世界盃決賽會是:

法國對英格蘭
universal 發表於 2018-6-15 15:52

法國都算人腳ok
Btw睇英格蘭不如睇比利時

美欺球12碼
b01091018 發表於 2018-6-16 23:10

人地個龍門救得靚,冇計

阿根廷現在的情況極度惡劣,下場對克羅地亞非勝不可,但要勝克隊比冰島更加難 , 加上阿隊的後防完全是三流 ...
universal 發表於 2018-6-17 12:45

唔通靠阿古路咩
早啲搵希古恩爆密集就咩問題都冇啦

我估下場阿根廷要用阿古路和希古恩雙箭頭組合對付克羅地亞,只有用壓迫性的進攻才能降低三流防守所帶來的 ...
universal 發表於 2018-6-17 22:31

國家隊既美斯唔該計七折
再攬美斯遲早出事

但咁多小組次名都冇邊次可以去到四強
林仔 發表於 2018-6-17 22:11

要睇英格蘭有起色?等呢班u17,u21大晒先有希望今年個陣真係……唉。

等睇德國大炒墨狗
Jacz 發表於 2018-6-17 22:32

出紐亞?想和呀而家……

係!! 點和呀大佬,點睇都係大炒格喇,墨西哥條後防仲薄過0.01
加上奧燒又好返 ...
Jacz 發表於 2018-6-17 22:46

我都想佢大炒(畢竟德國蕃)
但係奧先生啲海鮮真係……
同埋擔心紐亞未必慣而家既比賽節奏。

利申:我屋企件阿記就係印奧燒

我最擔心係對波有好多對玻璃腳,一傷就唔夠人用
Jacz 發表於 2018-6-17 22:53

第一個諗起係Reus…
唔該唔好傷@@

希望墨西哥啲球員文明啲

昨晚的波正路好多……

下半場開波無耐比利時已經4-1突尼西亞
hv8638 發表於 2018-6-23 21:14

呢場初時你仲見到突尼西亞仲有火既, 但傷完兩個之後......

文在寅都去咗睇
hv8638 發表於 2018-6-23 22:56

但今日輸左兩粒喎

1-2 full-time
hv8638 發表於 2018-6-24 01:07

都係靠民仔,但太遲啦

你解釋我聽點解唔用史特根同Sane……

日本出到線真係好彩
hv8638 發表於 2018-6-29 00:26

下場對事但一邊都未必咁好命

hv8638 發表於 2018-6-28 16:08

德語解:無話可說真係應到呢……

亞軍廷呀亞軍廷..............................
hv8638 發表於 2018-6-30 22:39

小天使1:1了

兩個都out 開心
JasOh103 發表於 2018-7-1 06:16

最好out埋西班牙……不過唔多可能……

支持西班牙
支持isco
JasOh103 發表於 2018-7-1 22:51

Isco 我 ok既,我係主要唔妥沙皮狗

我覺得90分鐘未必分到勝負
Pure. 發表於 2018-7-1 23:29

我都覺,分分鐘12碼

Neymar啲戲好浮誇
勁唔想佢贏到世界杯lo
JasOh103 發表於 2018-7-2 23:39

佢問到普京俾佢先啦XD

法國啲中場踢得好好  絕對係冠軍熱門
Pure. 發表於 2018-7-6 23:56

先要過巴西,再黎問俄佬