返回列表 發帖

余香凝偷食致分手?陳家樂含淚回應...

憑《逆緣》演冷凍爺爺彈出嘅陳家樂,同女友余香凝拍拖三年多一直非常恩愛,但本刊發現余香凝數月前開始一腳踏兩船,對此家樂含淚回應
https://www.facebook.com/orientalsundayhk/videos/1765759176795167/

感想: 慘
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

睇到佢喊好心酸

條女係咪痴線架?
男朋友係家樂都出軌
bitch

陳家樂簡直完美啦,咁都食唔飽?
冠軍歌 Creo en Mi - 鄭秀文 feat. 王嘉爾
亞軍歌 天陰,間中有陽光 - 黃淑蔓
季軍歌 四大發明 - 鄧小巧 [ week 41 ]

頂好慘呀

好想知條女乜料
係咪真係偷食咁賤格 定另有內情

陳家樂終於回復單身簡直係2018聽過最好既消息
You deserve better ar
啲港女就由佢一世矛盾一生啦

"你愛的人上"

CM共和ban佢新歌

現實再一次證明人類係貪心嘅
Jayant Music Chart Week 41
1.麥浚龍 - 勇悍.17
2.RubberBand - 未來見
3.陳奕迅 - 可一可再

咁啱余小姐有新歌發佈,即傳分手消息
任我行 失憶蝴蝶

余小姐ig D comment好精彩
全部都係雞

Carlos上緊位,唔愁冇女(or仔)埋身啦
Baby dont cry
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

全部都係雞
721AXA 發表於 2018-6-14 00:44

笑死
家樂真係好hit

都唔知陳家樂鍾意佢d 咩
人大了珍惜今次不可有下次

全部都係雞
721AXA 發表於 2018-6-14 00:44

啲雞cm真係好誇張
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 42
1. 一個女人和浴室 2. 四大發明 3. 未來見

轉 gay好過啦
Elio喜歡上別人了

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

陈家乐之前唔係蛋公司㗎咩,而家簽咗tbb?好心黃腳立都走啦
年度歌曲:慢慢喜歡你,年度最噴:心之科學(呃ap版)年度最抄:亞亞亞

家樂好慘啊,個記者痴線噶

陈家乐之前唔係蛋公司㗎咩,而家簽咗tbb?好心黃腳立都走啦
54320笨 發表於 2018-6-14 07:50

陳家樂仲係英皇電影的

轉 gay好過啦
黃家正 發表於 2018-6-14 02:05

[FF]同游生一齊仲幸福[/FF]
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

現實證明,人紅係唔同啲
如果無逆緣,邊有人會特登走入個都唔知乜水既ig鬧臭雞

P.S.希望唔會有一日條女玩夠又嗲兩句痴翻落男方到

現實證明,人紅係唔同啲
如果無逆緣,邊有人會特登走入個都唔知乜水既ig鬧臭雞

P.S.希望唔會有一日條女玩 ...
Wing1211 發表於 2018-6-14 09:25

呢件嘢除左嫌家樂冇錢,應該冇其他原因咯

雖然係慘,但呢單擺明同英皇夾出黎做獨家
睇黎男方都應該好憎女方
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

係咪英皇迫佢地轉地下情,
之前係2打6 都費事理佢地拍拖。
而家上緊位,大把妹妹Fans.
7.12千年如一日
我風光因你起,准我仍然擁護你,准我能陪你飛。
還像最初,還像最初,一千年與你步過。

痴線 陳家樂咁正都唔要
條女有病?
HotCha C AllStar

痴線 陳家樂咁正都唔要
條女有病?
tom 發表於 2018-6-14 10:34

希望家樂BB可以轉基啦
冠軍歌 Creo en Mi - 鄭秀文 feat. 王嘉爾
亞軍歌 天陰,間中有陽光 - 黃淑蔓
季軍歌 四大發明 - 鄧小巧 [ week 41 ]

係咪英皇迫佢地轉地下情,
之前係2打6 都費事理佢地拍拖。
而家上緊位,大把妹妹Fans. ...
dom 發表於 2018-6-14 10:34

呢個似, 前有的士陳大陸紅咗

睇到佢喊好心酸

條女係咪痴線架?
男朋友係家樂都出軌
bitch ...
JasOh103 發表於 2018-6-14 00:30

你係咪想食陳家樂牙

你係咪想食陳家樂牙
bagfgfcde 發表於 2018-6-14 10:57

想食大家樂

蛋記公關同通稿咁強大,個女今次有難。

家樂好慘啊,個記者痴線噶
阿mark 發表於 2018-6-14 08:15

東方米又係EEG , 都唔知係米夾定

蛋記公關同通稿咁強大,個女今次有難。
iload 發表於 2018-6-14 11:38

都已經唔紅架啦,仲要做臭雞
點洗底

我同家樂的確係分咗手,係大家雙方坐低落嚟傾嘅決定,但當中絕對沒有第三者,報道中既Victor 只是朋友,我十幾歲就識佢,今個月尾我同佢仲有另外兩個Partner會開間燒肉舖,嚟緊我又要飛,所以約埋一齊上佢屋企開會。我唔想令身邊人無辜受牽連,希望大家可以留返d空間俾我哋!

http://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/1240608/

我同家樂的確係分咗手,係大家雙方坐低落嚟傾嘅決定,但當中絕對沒有第三者,報道中既Victor 只是朋友,我 ...
hlyung 發表於 2018-6-14 12:48

十幾歲就認識,然後佢男友唔識對方,而且要連續幾晚去男性朋友家過夜?

請樓主記得寫 個人感想

陳家樂而家紅左大把女啦,搵個第二個咪仲好,
港女係咁貪錢啦

十幾歲就認識,然後佢男友唔識對方,而且要連續幾晚去男性朋友家過夜? ...
阿mark 發表於 2018-6-14 13:11

十幾歲就被佢食咗隻...
咁拍拖都唔一定要識晒對方嘅朋友嘅...

以後可以叫余臭凝
邊度香呀
最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.Yukilovey.HANA.鄒文正.黃馨.賈立怡.歐倩怡

邊間雜誌做獨家都知咩事啦
陳生上位唔係咁上
佢副偈咁正畀人D_U咪上到位囉
借女人上位咁卜雞

邊間雜誌做獨家都知咩事啦
陳生上位唔係咁上
佢副偈咁正畀人D_U咪上到位囉
借女人上位咁卜雞 ...
Frankiekiekie 發表於 2018-6-14 13:50

如果係咁 佢喺條片既演技又幾好wo...
完勝成套逆緣
上到位都抵啦 咁好戲

利申: 覺得佢係受害者

偷食分手應該係真既
再用英皇御用雜誌送佢一程力保家樂形象姐

男人老狗喊苦喊忽,唔觉佢咁纯情喔入得娱乐圈,如果和平分手,佢做场大龙等都系博上位姐,仲要系蛋公司报道,我就持保留意见啦
年度歌曲:慢慢喜歡你,年度最噴:心之科學(呃ap版)年度最抄:亞亞亞

我想要陳家樂
你在我旁邊 只打了個照面
五月的晴天 閃了電

東方米又係EEG , 都唔知係米夾定
快劍俠 發表於 2018-6-14 11:47

終於有人講重點

就算係夾定做訪問
都覺得佢既反應係真
觀眾緣既野靚仔既野

如果係咁 佢喺條片既演技又幾好wo...
完勝成套逆緣
上到位都抵啦 咁好戲

利申: 覺得佢係受害者 ...
JasOh103 發表於 2018-6-14 14:08

係咪受害者我唔評論但呢次夾埋造新聞九成九係真
東地成篇嘢特別係網上版
成篇陳生鱔犒專訪嚟

男人老狗分手用新聞寫臭對方
I dun buy it

我覺得個助手應該有同公司同埋東地做新聞

但陳家樂應該唔知情 睇佢反應

賤既應該係佢間公司啦 特登用呢招玩殘女方 又幫個男既做新聞
Jim's Music Selection 2018 WK41
1. 未來見 RubberBand [2 Weeks No.1]
2. 侘寂 李幸倪
3. 可一可再 Eason And The Duo Band

蛋記真係好興寫衰叱咤生力軍銅獎既歌手,現在又一個
例如之前千Fa 謝安琪

蛋記真係好興寫衰叱咤生力軍銅獎既歌手,現在又一個
例如之前千Fa 謝安琪 ...
hehehaha 發表於 2018-6-14 16:52

叱咤樂壇生力軍

銅獎:容祖兒
  • 上榜歌曲:未知、逃避你、這分鐘更愛你

希望佢有一日寫衰祖祖!
Jim's Music Selection 2018 WK41
1. 未來見 RubberBand [2 Weeks No.1]
2. 侘寂 李幸倪
3. 可一可再 Eason And The Duo Band

簡單情歌同你愛的人上都好好聽
新歌未聽

呢啲睇完咪算 陳家樂幾時有新戲
Week 3: Robynn & Kendy - 世界對我們
Week 4: Nowhere Boys - 地心吸力
Week 5: 側田 - 咖啡因萬歲