返回列表 發帖
蛋記真係好興寫衰叱咤生力軍銅獎既歌手,現在又一個
例如之前千Fa 謝安琪 ...
hehehaha 發表於 2018-6-14 04:52 PM

diu
咁都關事...
其實傳媒好多明星藝人歌手都寫臭過....
得幾個人冇比人寫衰咋嘛...係邊個冇比人寫衰, 你同我都心知吐明啦~~

diu
咁都關事...
其實傳媒好多明星藝人歌手都寫臭過....
得幾個人冇比人寫衰咋嘛...係邊個冇比人寫衰,  ...
jaytang 發表於 2018-6-14 17:29

唔敢噶幕打都畀人打
幕後重得了

我覺得係英皇想而家當紅嘅家樂BB回復單身,俾多啲幻想空間大家
於是瞞住家樂BB係背後送呢條女歸西
但如果係夾計做新聞嘅話咁真係不得了哈哈
btw又再一次證明TVB送人入屋嘅能力好勁,三個月前出呢單新聞真係who fxxking care

簡單情歌同你愛的人上都好好聽
新歌未聽  

呢啲睇完咪算 陳家樂幾時有新戲 ...
tree 發表於 2018-6-14 17:01

好聽還好聽,臭雞還臭雞
FIGHT for 陳柏宇

有報導寫mani:分手並不是一件不好的事,再加上東方新地爆出黎⋯

點都好
真喊定假喊都可以咁靚仔

I buy him

希望下套劇拍咁既角色
贏埋獎
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

家樂bb顏值高過條臭雞,表情又誠懇過條臭雞,我點都撐佢架啦

蛋公司做低其他藝人,捧高自己藝人?
THIS IS BRAND NEW INFORMATION

男人老狗喊苦喊忽,唔觉佢咁纯情喔入得娱乐圈,如果和平分手,佢做场大龙等都系博上位姐,仲要系蛋公司报道 ...
54320笨 發表於 2018-6-14 14:54

男人唔喊得?

希望家樂BB搵到一個好女仔啦
快D忘記呢段唔開心嘅回憶

對陳家樂好感度下降wor..要幾嬲幾不憤先可以夾埋公司咁樣做條女,自己見親記者就眼紅紅,個女仔仲要比人鬧臭雞..

我覺得係英皇想而家當紅嘅家樂BB回復單身,俾多啲幻想空間大家
於是瞞住家樂BB係背後送呢條女歸西
但如果係 ...
sunnyay1231 發表於 2018-6-14 18:40

如果家樂真係好在乎隻 ,咁俾個記者問,真係好hurt咯

對陳家樂好感度下降wor..要幾嬲幾不憤先可以夾埋公司咁樣做條女,自己見親記者就眼紅紅,個女仔仲要比人鬧臭 ...
nbhddddd 發表於 2018-6-14 23:38

你肯定佢夾埋公司?

點都好
真喊定假喊都可以咁靚仔

I buy him

希望下套劇拍咁既角色
贏埋獎 ...
JasOh103 發表於 2018-6-14 20:03

Play the victim
原來陳家樂都係 #teamtaytay
連ig都有follow佢

好啦 開始支持佢

你肯定佢夾埋公司?
阿mark 發表於 2018-6-14 23:39

就算一開始佢唔知,但佢眼見公司咁樣,而條女洗板式被人鬧,我估佢真係好憎個女仔先可以咁。

關於失戀的問題 請不用提

關於失戀的問題 請不用提
kenny1102 發表於 2018-6-15 12:18 AM

只需很悉心的設計裝飾我這身體
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

佢唔係偷食 我都唔知有個歌手叫 余香茄

陳家樂終於回復單身簡直係2018聽過最好既消息
You deserve better ar
啲港女就由佢一世矛盾一生啦 ...
Wing1211 發表於 2018-6-14 00:38

JW表示無辜中箭好慘慘豬
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

張柏芝都係咁被寫衰。但係魚香茄,who fucking  care

簽名被屏蔽

佢唔係偷食 我都唔知有個歌手叫 余香茄
MAMA 發表於 2018-6-15 01:57 AM

本宮好欣賞你比佢LI個名
笑到傻

對陳家樂好感度下降wor..要幾嬲幾不憤先可以夾埋公司咁樣做條女,自己見親記者就眼紅紅,個女仔仲要比人鬧臭 ...
nbhddddd 發表於 2018-6-14 23:38

agger
即刻對佢好感度大降

幫大家回下帶先

[FACE 357] 食得鹹魚 俾陳家樂飛爆大鑊 正印數臭林欣彤係第三者

https://hittt.blogspot.com/2014/03/face-357-mf_5843.html?m=1

最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.黃馨

佢地d戲排住上,陳家樂6,7月各上映一套,8,9月余香凝又分別有一套戲上,唔知有幾影響票房

agger
即刻對佢好感度大降
Jacz 發表於 2018-6-15 11:47

似係強公司未知自己Sundae已經臭朵到嘔
雖然仍然唔少港豬信(Lihkg直頭極多Sundae打手攻擊女方)
但比起十年前淫Key甚至張柏芝已經多好多心水清嘅人知道Sundae信唔過
就算陳生一早知定唔知都好咁樣安排夾埋造新聞
對陳生反而會有反效果

余香凝被保險才俊啪足三晚 保安爆料:條女好大食

狠飛陳家樂後首度回應 余香凝:我係有同佢搞嘢

【 ...
Hoyin 發表於 2018-6-15 15:04

呢啲content farm信嗰個都on

似係強公司未知自己Sundae已經臭朵到嘔
雖然仍然唔少港豬信(Lihkg直頭極多Sundae打手攻擊女方)
但比起十年前淫Key甚至張柏芝已經多好多心水清嘅人知道Sundae信唔過
就算陳生一早知定唔知都好咁樣安排夾埋造新聞
對陳生反而會有反效果

Frankiekiekie 發表於 2018-6-15 15:58

唔知有幾無腦先會信呢D垃圾宣傳

幫大家回下帶先

[FACE 357] 食得鹹魚 俾陳家樂飛爆大鑊 正印數臭林欣彤係第三者

...
KLY 發表於 2018-6-15 13:42

啲人會自動過濾架,人家依家形象咁好。

啲人會自動過濾架,人家依家形象咁好。
nbhddddd 發表於 2018-6-15 16:52

好男人形象出晒黎

between,原來家樂仔D戲咁好架

唔知有幾無腦先會信呢D垃圾宣傳
Jacz 發表於 2018-6-15 16:47

其他而家個case同大台有啲似以為自己娛樂圈大哥大可以玩晒
雖然仍然有人會信但影響力大不如前

Play the victim
原來陳家樂都係 #teamtaytay  
連ig都有follow佢

好啦 開始支 ...
bagfgfcde 發表於 2018-6-14 23:52