返回列表 發帖
Alvin Leong 仲合作左一首,抽起左無出到
Gin話留返下隻碟用
fifty1205 發表於 2018-7-6 16:07

嘩嘩嘩 唔通係big hit

Alvin Leong 仲合作左一首,抽起左無出到
Gin話留返下隻碟用
fifty1205 發表於 2018-7-6 16:07

可能係天地一沙毆國語版
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

可能係天地一沙毆國語版
John 發表於 2018-7-6 17:21

今次大碟變EP
可能抽起咗兩首歌

今次大碟變EP
可能抽起咗兩首歌
hehehaha 發表於 2018-7-6 18:27

仲有首C Y KONG都抽起左
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2018-7-6 18:29

即係9成9又派新歌
唔怪得903要就住播

即係9成9又派新歌
唔怪得903要就住播
hehehaha 發表於 2018-7-6 18:31

應該係
下半年派國語歌
2019先派番廣東歌

gin lee係咪自己買左500隻送俾馬拉親友,谷到銷量第一
舞來舞去 不日內開始錄音。

岩岩買左 開心
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

即係9成9又派新歌
唔怪得903要就住播
hehehaha 發表於 2018-7-6 18:31

覺得似2014年吳雨霏2.0
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

姐係本身係大碟啦抽起兩首咁大件事

fifty1205 發表於 2018-7-6 18:29

堅堅要打持久戰
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

姐係本身係大碟啦抽起兩首咁大件事
stephybest 發表於 2018-7-6 20:39

Gin Lee d碟成日抽歌Ginetic

覺得似2014年吳雨霏2.0
John 發表於 2018-7-6 20:21

希望係ph 2.0

斷估咪出新plug,8月出第二版Bold & Beautiful & Bonus囉
天地一沙鷗9成9成遺珠辣
環球淨係識依個奸招欺騙樂迷

斷估咪出新plug,8月出第二版Bold & Beautiful & Bonus囉
環球淨係識依奸招欺騙樂迷 ...
loowee 發表於 2018-7-6 21:03

好 就你呢句
忍手唔買第一版住
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Gin Lee d碟成日抽歌Ginetic
John 發表於 2018-7-6 20:57

bma執左粒,點先有得聽返

環球淨係識依個奸招欺騙 ...

B&B&B個碟名好正喔

我估8月派新歌1
10月再派remix谷十大
11月派新歌2
然後1月出Bold & Beautiful
第二版 "GOLD & Beautiful"
女金慶功版

我估8月派新歌1
10月再派remix谷十大
11月派新歌2
然後1月出Bold & Beautiful
第二版 "GOLD & Beautiful ...
hehehaha 發表於 2018-7-6 21:20

派“很堅強”live version保左個十大先啦

好 就你呢句
忍手唔買第一版住
dongbb2332 發表於 2018-7-6 21:04

我身為真心粉都未買住第一版d MV又冇出埋DVD, 9成9有第二版

好想買 但又係怕會出第二版
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

好想買 但又係怕會出第二版
kklaw 發表於 2018-7-7 01:24

下 買齊兩版囉 好難咩

好慘

我身為真心粉都未買住第一版d MV又冇出埋DVD, 9成9有第二版
loowee 發表於 2018-7-6 22:10

我買左了
80蚊 即係13蚊一首歌 值得

我買左了
John 發表於 2018-7-8 12:35

180蚊我都會買

我買左了
John 發表於 2018-7-8 12:35

支持!
上面個D 偽粉好嘔心
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

支持!
上面個D 偽粉好嘔心
616.1314 發表於 2018-7-8 13:34

諗住谷多幾周銷量榜

買咗!$89
值得比
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

支持!
上面個D 偽粉好嘔心
616.1314 發表於 2018-7-8 13:34

咪係,其實隻碟真係唔錯,而且環球算有良心,比大碟少兩隻歌平咗至少40蚊,比英皇的4首歌EP抵。
利申:信和$73入手送poster

嗱,據我所知呢度話會買嗰啲人真係有買噶
That's why Gin Lee d碟長期賣得而Kary唔得
Fans的重要性

真心覺得未Plug既好聽過頭2首主打.....

That's why Gin Lee d碟長期賣得而Kary唔得
Fans的重要性 ...
hehehaha 發表於 2018-7-8 15:57

真fans vs 偽fans

真心覺得未Plug既好聽過頭2首主打.....
阿橋 發表於 2018-7-8 16:14

我都覺
所以成隻碟都好值得聽

封面愈望愈靚 愛煎

天地一沙鷗>自我感覺還好>人間鬍子>信>抱夢而活>>>>>很堅強

肯派天地一沙鷗未呀垃圾環球

肯派很堅強 EDM remix未呀垃圾環球

hehehaha 發表於 2018-7-9 11:50 PM

你確定有?
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

JasOh103 發表於 2018-7-9 22:16

應該等到大約Week 30-35就會派
等緊新城落榜

JasOh103 發表於 2018-7-9 22:16

聽聞係gin 自己唔鍾意呢隻歌

cathay1996 發表於 2018-7-10 02:17

衝蘭對好唔中意雷頌德D罐頭K歌喇,但係首首都爛大街
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

Fans的重要性 ...
hehehaha 發表於 2018-7-8 15:57

呢度話會買嗰啲人真係有買--->講得岩

FF : 演唱會CD送新歌

lmml4 發表於 2018-7-10 19:59

環球咁識呃錢
一 定 唔 會 囉
有新歌都肯定另外出隻Single或者B&B第二版

lmml4 發表於 2018-7-10 19:59

先出B&B 第二版,CD送演唱會live其中8首歌+一首新歌 + MV DVD
跟住過幾個月再出完整版演唱會CD,DVD又另外出
肯定係咁

cathay1996 發表於 2018-7-10 02:17

自己覺得超好聽既 信 俾人狂踩

反而唔鐘意既 天地一沙鷗 網上有人讚

樂壇已死

我都覺
佢應該唔想勾起啲傷心事所以唔派
好驚佢唱live唱到爆喊

抱夢而活愈聽愈好聽

買完碟 希望幫bb續命

hehehaha 發表於 2018-7-9 23:50

多謝支持李幸倪