返回列表 發帖

32歲吳雨霏一索得男 母子平安

現年32歲的Kary(吳雨霏)和丈夫洪立熙(Brian)在2015年結婚,兩人婚後相當恩愛,前年Kary經歷小產之痛,幸得老公在身邊陪伴走過陰霾,重新出發再造人,努力多時今年2月終發放相片報喜,宣布造人成功。早前Kary生日更與老公、好姊妹鄧麗欣(Stephy)同區文詩(Angela)齊齊慶祝,當時Kary已經肚大如籮,隨時生得!今日傳來喜訊,據知昨日傍晚Kary順產誕下麟兒,兩夫妻一索得男!

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/enter ... 0620_00862_001.html

恭喜我霏霏 快d復出

美霏好野,一索得男!準備帶囝囝去同miki示威了

全世界最靚仔既人誕生了
恭喜Kary!!

恭喜美霏
快d復出呀
利申:唔係鏡粉

恭喜恭喜

恭喜美霏媽媽
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

好替KARY開心
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

唔知hehehaha會員會有咩祝賀說話呢

恭喜
KARY真係好命人

恭喜美霏 希望個仔第一個睇嘅演唱會係first of all

恭喜kary
希望媽媽帶埋bb 去睇 first of all 演唱會

恭喜美霏 希望個仔第一個睇嘅演唱會係first of all
RVHOCPC 發表於 2018-6-20 14:20

你想嚇親個仔?希望洪仔可以做個仔契爸
Love Mag Love Joey

感謝主
幾時介紹公司 aga auntie 同gin auntie 畀佢識?

恭喜kary!

弓喜霏霏!生仔唔容易,肯定要全身髮力啦

終於成功生我的命
叫一班樂壇奀星豔羨, 美霏簡直係女人之中既典範

BB可親眼見到祖祖拎女金嗎?

恭喜,同祖祖一個月
先32歲,陰公豬,好似出道咗20年咁
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

恭喜 KARY

恭喜阿霏!!!

今日傳來喜訊,據知昨日傍晚Kary順產誕下麟兒,兩夫妻一索得男!
來源:區文詩?

感謝主
幾時介紹公司 aga auntie 同gin auntie 畀佢識?
tree 發表於 2018-6-20 14:26

啱啱出世就俾工人湊???

區文詩終於有工開啦,可以做奶媽

啱啱出世就俾工人湊???
hlyung 發表於 2018-6-20 18:37

慢慢湊仔湊到3AM
DM多仔多到覆唔哂

終於成功生我的命
叫一班樂壇奀星豔羨, 美霏簡直係女人之中既典範
Lewis 發表於 20/6/2018 15:41
做乜串我fi未生仔乜事先

Congrat. Karybb
我們的總和

搞錯呀你班人,生左都唔幫手post首歌出黎,恭喜電音老母Kary!

我決定而家開始練大隻去食佢個仔

搞錯呀你班人,生左都唔幫手post首歌出黎,恭喜電音老母Kary!
hehehaha 發表於 2018-6-20 20:29

Hi wubyyyy II welcome back

霏霏好叻女!!

霏霏一等一好命婆。恭喜霏霏我正在狠狠逆轉生我的命讓世界豔羨全部都做到了。
舞來舞去 不日內開始錄音。

congratulations! love ha!

我另一半出世啦
希望我霏可以做我99

我另一半出世啦
希望我霏可以做我99
Frankiekiekie 發表於 2018-6-20 23:40

你梗係想同佢一齊啦
得閒就同老公玩,冇人時仲可以同老爺偷情
又有大屋住又有錢使,又有得隨時聽奶奶唱come with me Live,
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

霏霏69
仔仔619
兩個都係無人知道雙子座
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

霏霏69
仔仔619
兩個都係無人知道雙子座
John 發表於 2018-6-21 00:51

雙子座好多假人
兩母子一齊假
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

congratulations!
>3<

雙子座好多假人
兩母子一齊假
dongbb2332 發表於 21/6/2018 00:52
痴線地圖炮

痴線地圖炮
kwanie 發表於 2018-6-21 01:50

唉又唔小心鬧埋容祖兒
祖粉又要去Joey Fans.com吹雞喇
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

唉又唔小心鬧埋容祖兒
祖粉又要去Joey Fans.com吹雞喇
John 發表於 21/6/2018 01:54
鬧我祖都算丫
唔好燒埋我嗰疊好喎

請勿OT 謝謝

母子平安恭喜曬
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

恭喜全港第三靚仔出生

你梗係想同佢一齊啦
又有大屋住又有錢使,又有得隨時聽奶奶唱com ...
dom 發表於 2018-6-21 00:08

未來老公可否好似未來老爺咁大隻?

真係讓世界艷羨....
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

喂呀~俾你地成班人笑死
正經D得唔得

恭喜霏霏終於可以讓世界艷羨

鬧我祖都算丫
唔好燒埋我嗰疊好喎
kwanie 發表於 2018-6-21 01:56

點敢鬧你
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

你梗係想同佢一齊啦
又有大屋住又有錢使,又有得隨時聽奶奶唱com ...
dom 發表於 2018-6-21 00:08

Shxt畀你知到咗洪仔真係好正

回復 33# dom

啊啊啊 dream life!
舞來舞去 不日內開始錄音。