返回列表 發帖

32歲吳雨霏一索得男 母子平安

現年32歲的Kary(吳雨霏)和丈夫洪立熙(Brian)在2015年結婚,兩人婚後相當恩愛,前年Kary經歷小產之痛,幸得老公在身邊陪伴走過陰霾,重新出發再造人,努力多時今年2月終發放相片報喜,宣布造人成功。早前Kary生日更與老公、好姊妹鄧麗欣(Stephy)同區文詩(Angela)齊齊慶祝,當時Kary已經肚大如籮,隨時生得!今日傳來喜訊,據知昨日傍晚Kary順產誕下麟兒,兩夫妻一索得男!

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/enter ... 0620_00862_001.html

恭喜我霏霏 快d復出

美霏好野,一索得男!準備帶囝囝去同miki示威了

全世界最靚仔既人誕生了
恭喜Kary!!

恭喜美霏
快d復出呀
利申:唔係鏡粉

恭喜恭喜

恭喜美霏媽媽
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

好替KARY開心
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

唔知hehehaha會員會有咩祝賀說話呢

恭喜
KARY真係好命人

恭喜美霏 希望個仔第一個睇嘅演唱會係first of all

恭喜kary
希望媽媽帶埋bb 去睇 first of all 演唱會

恭喜美霏 希望個仔第一個睇嘅演唱會係first of all
RVHOCPC 發表於 2018-6-20 14:20

你想嚇親個仔?希望洪仔可以做個仔契爸
Love Mag Love Joey

感謝主
幾時介紹公司 aga auntie 同gin auntie 畀佢識?

恭喜kary!

弓喜霏霏!生仔唔容易,肯定要全身髮力啦

終於成功生我的命
叫一班樂壇奀星豔羨, 美霏簡直係女人之中既典範

BB可親眼見到祖祖拎女金嗎?

恭喜,同祖祖一個月
先32歲,陰公豬,好似出道咗20年咁
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

恭喜 KARY

恭喜阿霏!!!

今日傳來喜訊,據知昨日傍晚Kary順產誕下麟兒,兩夫妻一索得男!
來源:區文詩?

感謝主
幾時介紹公司 aga auntie 同gin auntie 畀佢識?
tree 發表於 2018-6-20 14:26

啱啱出世就俾工人湊???

區文詩終於有工開啦,可以做奶媽

啱啱出世就俾工人湊???
hlyung 發表於 2018-6-20 18:37

慢慢湊仔湊到3AM
DM多仔多到覆唔哂

終於成功生我的命
叫一班樂壇奀星豔羨, 美霏簡直係女人之中既典範
Lewis 發表於 20/6/2018 15:41
做乜串我fi未生仔乜事先

Congrat. Karybb
我們的總和

搞錯呀你班人,生左都唔幫手post首歌出黎,恭喜電音老母Kary!

我決定而家開始練大隻去食佢個仔

搞錯呀你班人,生左都唔幫手post首歌出黎,恭喜電音老母Kary!
hehehaha 發表於 2018-6-20 20:29

Hi wubyyyy II welcome back

霏霏好叻女!!

霏霏一等一好命婆。恭喜霏霏我正在狠狠逆轉生我的命讓世界豔羨全部都做到了。
舞來舞去 不日內開始錄音。

congratulations! love ha!

我另一半出世啦
希望我霏可以做我99

我另一半出世啦
希望我霏可以做我99
Frankiekiekie 發表於 2018-6-20 23:40

你梗係想同佢一齊啦
得閒就同老公玩,冇人時仲可以同老爺偷情
又有大屋住又有錢使,又有得隨時聽奶奶唱come with me Live,
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

霏霏69
仔仔619
兩個都係無人知道雙子座
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

霏霏69
仔仔619
兩個都係無人知道雙子座
John 發表於 2018-6-21 00:51

雙子座好多假人
兩母子一齊假
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

congratulations!
>3<

雙子座好多假人
兩母子一齊假
dongbb2332 發表於 21/6/2018 00:52
痴線地圖炮

痴線地圖炮
kwanie 發表於 2018-6-21 01:50

唉又唔小心鬧埋容祖兒
祖粉又要去Joey Fans.com吹雞喇
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

唉又唔小心鬧埋容祖兒
祖粉又要去Joey Fans.com吹雞喇
John 發表於 21/6/2018 01:54
鬧我祖都算丫
唔好燒埋我嗰疊好喎

請勿OT 謝謝

母子平安恭喜曬
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

恭喜全港第三靚仔出生

你梗係想同佢一齊啦
又有大屋住又有錢使,又有得隨時聽奶奶唱com ...
dom 發表於 2018-6-21 00:08

未來老公可否好似未來老爺咁大隻?

真係讓世界艷羨....
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

喂呀~俾你地成班人笑死
正經D得唔得

恭喜霏霏終於可以讓世界艷羨

鬧我祖都算丫
唔好燒埋我嗰疊好喎
kwanie 發表於 2018-6-21 01:56

點敢鬧你
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

你梗係想同佢一齊啦
又有大屋住又有錢使,又有得隨時聽奶奶唱com ...
dom 發表於 2018-6-21 00:08

Shxt畀你知到咗洪仔真係好正

回復 33# dom

啊啊啊 dream life!
舞來舞去 不日內開始錄音。