返回列表 發帖
其實蝦媽有無咁唔賣得?
Sammi 瑞瑞出碟都一直長有長賣,
上兩年出and then已經好似好灰咁 ...
~蛋撻~ 發表於 2018-6-21 13:46

你睇下and then 既銷量
【This is MC】澳門見

cover 靚到痴線

你睇下reflection 既銷量
bigmag 發表於 2018-6-21 14:36

要數每個歌手總有一兩隻碟成績差
係咪應該近期既參考價值高d呢?

reflection不算近期咩?and then拍住相隔十年演唱會好賣d都好正常,蝦餃老母應該都知 ...
bigmag 發表於 2018-6-21 14:39

咁你講晒啦 龍門任搬
2013 年頭真係好近期

龍門任搬係你,你唔係話最近,第2近係reflection,搞到蝦餃老母不想出實體碟
bigmag 發表於 2018-6-21 14:42

係啦係啦你岩喇
Kelly 隻隻碟都滯銷,滿意未?

雖然reflection銷量唔係幾好,但系你哩個邏輯好似
如果因為reflection而唔出實體碟, ...
solo-K 發表於 2018-6-21 14:47

我無氣再答佢,我地支持Kelly 就得la

上次Fiona 係咪都冇出實體
好想KELLY今次會出

遊人或不察覺大改變,
望向古城藍的天,
有幾多,看得穿?

呢幾句唱得好好聽

有大陸同台灣市場頂住
呢個project 應該賺錢

KELLY 仲有台灣市場?
MKDC7021 發表於 2018-6-25 12:31

咁佢唔出碟放上平台俾人DL
都收到d錢既

iKelly
尾站天國真係越聽越好聽
nicknicknick 發表於 2018-6-25 15:41

呢個SHOW一定要睇, 因為可能係唯一聽到幾首新歌LIVE 既機會, 下次上紅館佢又係有福氣最佳位置最愛演唱會無限Loop

係...真係好L煩...
佢再開SHOW真係睇左個RUNDOWN先買飛...08同15個RUNDOWN一樣咁滯 ...
wewa1001 發表於 2018-6-26 10:47

咁又未至於
佢整左個medley 唱左幾句side track,已經做左少少野la

點解唔plug 冷淡
一聽戀上

好期待25號聽Live

蝦餃老母今年真係好生性
nicknicknick 發表於 2018-7-20 18:14

男主角唔差喎

mark 終於俾番首好野kelly

冷淡 HOHO 聽但好盧巧音
賴爽 發表於 2018-7-22 10:28

真係好candy
完全想像到佢唱係點
但首歌真係好正

其實 3 首國語 (我無計打字機) 聽聽下都唔差
答應你會幸福的好有早期D國語歌FEEL, 把聲好好聽

今晚live 答應你會幸福的做成個故事既完結好正

原來仲有首叫Watch Me嘅歌但係趕唔切所以冇收錄
nicknicknick 發表於 2018-7-27 20:34

嘩 What a good news
如果係廣東快歌就正

答應你會幸福的好似數到三就不哭

希望快啲有MV
903年齡歧視真係好嘔心
nicknicknick 發表於 2018-9-22 21:02

女唔女金無所謂啦
最想佢開紅館
一半冤鬼一半wish list 都願

kelly不也说了吗 希望再50岁前再战红馆吗
youfuqi 發表於 2018-9-26 14:09

唔好佢咁快50歲
但又好想佢快點開紅館

希望佢會唱多啲呢隻碟嘅歌
唔好變And Then 2.0
nicknicknick 發表於 2018-9-26 14:38

肯唱花見尾站冷淡
其中兩首已經願