返回列表 發帖
正呀
「微笑之中 接受還未有 答案。」

美煎紅館都係25-35歲觀眾佔大部分.

睇過一次RB, 觀眾30-40歲佔大部分
lblemon 發表於 2018-6-27 16:46

幾次都有睇 利申仲係二十幾

錯過咗預售,幾時公售?
iload 發表於 2018-6-28 17:46

9/7 快達票

已買680x2

已買680 ×2 個網好順 應該係去曬搶supper
HeithWong 發表於 2018-7-9 10:34

係,朋友有卡但入唔到

心痛呀 第二場仲有好多飛可以買
好想多啲人支持佢地 佢地嘅音樂真係好正
我兩場都會睇晒 未買飛又有興趣嘅快啲買啦

好多個感動位,特別係紀念盧凱彤個首歌,今晚坐最前680唔係幾睇到後面唱歌個part,聽晚坐480可以睇返,個幾首聽到喊晒

無人討論只係代表好多cm會員唔識貨

由第一首差唔多企到最後一首
連二樓觀眾都企埋起身
我真係好耐未試過咁 ...
CunninG 發表於 2018-9-27 01:09

2012年第一次睇佢地演唱會
    每次開都keep住買飛睇
    每次都得到好多力量好多快樂好多感動
    已經好期待下次 同下一張I 大碟
    呀!聽日咪下次囉 聽晚再見

我倪尋日個fb live仲多人睇啦
又唔洗企足成晚 坐喺屋企舒舒服服享受高級順耳音樂
又無搭台偏心480觀眾 反正 ...
李幸倪恨你 發表於 2018-9-27 14:42

佢地係特登每次都落台做一part,
上次麥花臣做四面台,佢地都有落台,
左右兩邊各一part,感覺好warm ,
落台唱歌係佢地嘅傳統,
至於氣氛問題其實冇左啲波一樣咁high,
有一種快樂睇fb live係一定搵唔到,
現場氣氛好先會企起身睇,
當你放鬆身體投入係音樂當中自然會想跟住un,
正如五月天唱離開地球表面 supper唱飛
就算企到幾攰都總係會跟住跳 呢啲就係投入啦,
雖然我都企到好攰但今晚入場會繼續企繼續跳!

RubberBand Hours 2018 27/9 Rundown

脫軌時刻
飛天

那一端
細街盃
豬籠墟事變

城市當代配樂團
遊車河
一早地下鐵 + 幾分鐘的約會
你和我
一轉身卻天亮了
終於好天氣 (方皓玟合唱)
囂張

天連地 + 前面尚有一萬里
我是樂隊 (feat.雞@supper)
逆流之歌
發現號
未來見

夥伙
Easy
倒行詩
夏令時間 + 心照一生

睜開眼
DEDICATED TO...
阿波羅

Encore

SimpleLoveSong
小涼伴
未來見 (第一次唱得唔好再唱)