返回列表 發帖
全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y18 W26

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1 — Wonder Woman / 美麗新世界 / 一晃 ...
616.1314 發表於 2018-6-24 01:40

支持 04 05 06 08 09

Evan@LaRossa 發表於 2018-6-25 15:34

有愛徹底 有貪圖
高質

愛徹底入pool個幕後元素都係一個原因至於貪圖,其實我覺得比起異類的同類等低一截
但係都ok好聽既
不過講 ...
Evan@LaRossa 發表於 2018-6-25 16:12

許廷鏗?Kary?
lca6 發表於 2018-6-24 07:16

支持丁世光
支持遭移

Jim's Music Selection 2018

2018年度冠軍歌巡禮

一晃眼/ 草原 / 跳舞的梵谷 / I Just Wanna Stay With  ...
放空 發表於 2018-6-24 00:01

呢位會員唔好入完碟分之後唔寫評語呀
否則我唔會計架

定係我miss左。。。。

QUAN’s C-CHART 2018年第26期
冠軍歌:
假使世界原來不像你預期 / 世界對我們 / 若葉之年 / 離遊記 / 奉愛 ...
weiquan 發表於 2018-6-28 23:36

恭喜AGA
支持埋祖兒

閱後即焚/之外/世界對我們/明日我與你海邊跑一天/一晃眼/咖啡因萬歲/奉愛之名/奉愛之名(2)/
離遊記/初心/Do ...
Yan 發表於 2018-6-29 17:45

支持喜歡祖兒

睇下之後有無機會攝位冠先 第17位有機D
weiquan 發表於 2018-6-29 22:28
支持第19位
Yan 發表於 2018-6-29 19:53

Urgh
首廢歌仲衰過很堅強

年度冠軍歌列表:
Season 1  畢業之後 / 再不再見 / Chocolate / 我本無罪 / 咖啡因萬歲 / 奉愛之名 / 缺 / ...
jasonng 發表於 2018-6-30 21:25

你又俾冠軍歌既主唱歌手色惑左牙?

Weekly Champion
Season 1 : 奉愛之名 / Leaving Home / 灰色 / 缺 / 風衣 / I Just Wanna Stay With Yo ...
dongbb2332 發表於 2018-7-2 16:08

竟然會冠呢首
唔錯牙