返回列表 發帖
我想用Asian miles換飛,雖然好唔抵

我想用Asian miles換飛,雖然好唔抵
Wing1211 發表於 2018-7-20 08:58

同買黃牛無分別
【This is MC】澳門見

FWD MAX 會員可以由2018年8月10日中午12時開始於「音‧藝─獎賞」 頁面以MAX 積分加現金換購【亞洲萬里通呈獻:SUPPER MOMENT 演唱會 2018】門票2張:
• 以500 MAX積分加HK$1,560 換購 11月1日或2日HK$780 票價門票2張
• 以500 MAX積分加HK$960 換購 11月1日或2日HK$480 票價門票2張

FWD MAX 會員可以由2018年8月10日中午12時開始於「音‧藝─獎賞」 頁面以MAX 積分加現金換購【亞洲萬里通呈 ...
jpadvd 發表於 2018-8-1 17:07

- 會員必須於8月10日至8月18日期間於營業時間內在以下地點以現金付款(付款時須出示顯示於流動裝置或列印本的電子換領信):
    上環德輔道中308號富衛金融中心地下 FWD 店舖
    營業時間: 星期一至六: 上午九時至下午7時
    星期日及公眾假期休息
- 付款時會員可選擇以下其中一項領取門票的方式,選擇後將不能更改:
    i) 於富衛保險上環店舖領取;或
    ii) 以掛號收取門票;或
    iii) 於指定順豐服務站領取門票。
- 門票將於10月19日或之前寄出或予領取

估計五月天果次好多人hold完霏但最尾無攞, 所以今次要收咗錢先

其實仲有冇飛賣 巴打們買唔到個D 有冇捱黃牛0.0?

no tix
barbarbar

EPS買夠300有得抽飛(有100張)即日至17/10
「微笑之中 接受還未有 答案。」

EPS買夠300有得抽飛(有100張)即日至17/10
misterben111 發表於 2018-9-30 16:41

有多啲詳情嗎?好想睇!

睇演唱會唔使買黃牛飛!Levi's®LOOP™ 會員仲有機會睇到 Supper Moment 演唱會!

而家 LOOP™ 牛仔達人即日起係銅鑼灣時代廣場或尖沙咀新港中心 Levi's® 店舖購物淨值滿 HK$2,000 加 1,500 分積分或直接購物淨值滿 HK$2,500, 即可獲贈 <SUPPER MOMENT 演唱會2018> 門票2張 (總值HK$960)! 數量有限,送完即止!

*需受條款及細則約束

未係 LOOP™ 會員?CLICK 入去登記喇!
https://bit.ly/2Nmay9i

有多啲詳情嗎?好想睇!
angieangry 發表於 2018-10-2 08:41

上EPS個網 佢會自動pop up出黎

Cityline 開始寄飛,大家記得留意信箱
Infinity & Eternity

Citi bank預售仲未收到門票

有冇人經FWD活動拎左飛?我揀左係順豐仲未有 想問下你地收到未?

其實係咪輪椅位都賣晒啦?可以點睇輪椅位賣晒未?

連tee都搶唔到

我買到tee ar, 白色仲有貨喎, 黑色就冇晒了

搶唔倒毛巾~~~~

希望加推啦
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

其實我覺得演唱會出面有得買, 但只是先預售一部份~

我乜都買唔到 全部想要都斷哂 等email 通知

supper ig話返咗貨啦

supper ig話返咗貨啦
winnie^_^ 發表於 2018-10-23 20:07

我想一次過買帽 、tee 同毛巾 而家得返帽可以買 ... 黑tee 同毛巾斷哂貨 ...唔通分開幾次買 分開幾次拎貨嗎-0-?

下年2月尾開澳門站

談到個唱銷售反應好,可會加場?他們說:「原本得兩場,因為反應熱烈而家已加場,不過反應都好熱烈,所以決定會喺出年2月尾將加場環節轉到澳門舉行。」

JOOX App會直播禮拜六尾場

有無美會員可以錄低, 果晚要睇美匡

JOOX App會直播禮拜六尾場

有無美會員可以錄低, 果晚要睇美匡
阻住 發表於 2018-10-31 21:17

大陸某B字頭網站應該有機會
連上次溫柔革命都有得睇
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

聽晚去睇
=)

聽晚, 周六晚去看 :)

好正,有螢光手帶送

其實仲有冇飛賣 巴打們買唔到個D 有冇捱黃牛0.0?
kelvinho726 發表於 2018-8-26 02:28

我捱咗 我買多咗張呀,你有冇興趣?

買左紀念品 差頂帽 現場買17:30開檔 唔知排到入場都未知買到未,上一次温柔革命已經見到d人排到入場都買唔到

我捱咗 我買多咗張呀,你有冇興趣?
daniel1136 發表於 2018-11-1 09:00

如果係3號既話我有興趣 我1同2號都睇

紀念品排到藍區

紀念品排到藍區
misterben111 發表於 2018-11-1 17:58

我仲有一個彎位先排到綠區 reception

現在去排,有機會買到嗎?

現在去排,有機會買到嗎?
l00540 發表於 2018-11-1 18:27

你預要起碼等半個鐘 龍尾係藍區

你預要起碼等半個鐘 龍尾係藍區
kelvinho726 發表於 2018-11-1 18:51

Thx

只買到藍色

5點半去到排無哂加大

買咗黑巾+頂帽

開咗場未呀?

開左喇!

U Magazine話JOOX Apps直播尾場

Supper Moment演唱會一票難求,想睇佢哋演唱會但又買唔到飛的朋友唔駛失望住,依家仲有另一個途徑可以睇騷!於11月3日8:15pm,手機應用程式JOOX將足本直播《SUPPER MOMENT LIVE 2018》。

https://hk.ulifestyle.com.hk/

氣氛好到癡線...
$780啲人企足全場,攰到pk

氣氛好到癡線...
$780啲人企足全場,攰到pk
Lewis 發表於 2018-11-1 23:41

山頂都好多人企!
Sunny搞氣氛一流
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

買咗黑巾+頂帽
Lewis 發表於 2018-11-1 20:33

早知早15分鐘排~~

企足大半晚

我首P.S I love you 呀,好想聽好耐 希望尾場唱返
Infinity & Eternity

山頂都好多人企!
Sunny搞氣氛一流
water:) 發表於 2018-11-1 23:42

感覺上場內啲人好多都有聽開sm
唔似街客

Btw煩擾中起舞高8度好q難聽
Dal segno成隻碟唱曬好那正

Katie Chan production 係Eason經理人/團隊製作嗎?

Katie Chan production 係Eason經理人/團隊製作嗎?
l00540 發表於 2018-11-2 00:07

Yes

山頂嘅朋友頭半場都係坐,之後氣氛不斷推高之後就大部分起晒身

我首P.S I love you 呀,好想聽好耐 希望尾場唱返
pooh1460 發表於 2018-11-1 23:55

以為encore會唱呢首

感覺上場內啲人好多都有聽開sm
唔似街客

Btw煩擾中起舞高8度好q難聽
Dal segno成隻碟唱曬好那正 ...
Lewis 發表於 2018-11-2 00:05

係 好多歌都聽到現場人有唱
包括我

煩擾高8度真係R爆頭
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4