返回列表 發帖
好彩識人唔洗搶飛
帥小寶` 發表於 2018-6-27 01:51

+1 開心

完全入唔到

個網勁順LOL
完全係自出自入WOR...

個網勁順LOL
Lewis 發表於 2018-7-9 10:33

完全入唔到 狂busy 3~4個fd 電腦 電話都入唔到

個網勁順LOL
Lewis 發表於 2018-7-9 10:33

又無咁誇
不過係易入
入到五六次
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

暫時兩日780 280都少量
不過而家全部都係話選取中
應該差不多sold out
02 著地 - 鄧麗欣

你地就好我地試下成粒鐘都入唔到

又無咁誇
不過係易入
入到五六次
hinz 發表於 2018-7-9 10:44

唔知點解今次易成咁
之前黃子華禁極都無野出

揀唔到位 得番少量

回復 58# Lewis

因為只是某種citybank會員先訂到?但感覺cityline個系統比城市電腦售票網好

回復  Lewis

因為只是某種citybank會員先訂到?但感覺cityline個系統比城市電腦售票網好 ...
winnie^_^ 發表於 2018-7-9 13:11

其實係連1張飛㩒都無配位 ,應該full哂 成2個鐘都係咁

揀幾多張都係無相關編排 都唔知點買了 2日都係咁

其實係連1張飛㩒都無配位 ,應該full哂 成2個鐘都係咁
kelvinho726 發表於 2018-7-9 13:17

應該明日更難訂,等公售吧

應該明日更難訂,等公售吧
winnie^_^ 發表於 2018-7-9 13:59

有冇人有公售消息?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

有冇人有公售消息?
misterben111 發表於 2018-7-9 23:19

應該仲要另行通知 ...不過預計都係難買 個網實死機 ...LAG到爆 ....今日入到去揀乜票價都配唔到位

1 780少量
2 780 280 少量
02 著地 - 鄧麗欣

所選區段的尚餘座位正有其他顧客選取,暫時未能提供所須的座位

兩日都係禁

same here

終於買到
【This is MC】澳門見

10分鐘內起碼入到5次
好可惜冇citi卡 朋友都冇 等公售

完全編唔到位 2日都係咁

V10點㩒到而家 都入到
係編唔到位 想點

有幾個ig post d人買完黎炒 ,公售可唔可以實名制 ? 買唔到好sad

有幾個ig post d人買完黎炒 ,公售可唔可以實名制 ? 買唔到好sad
kelvinho726 發表於 2018-7-10 13:04

我上網見到$780 -> $2XXX
黃牛真係癲架

買唔到揮手區
「微笑之中 接受還未有 答案。」

宜家開緊記招
正式賣飛係星期三 (18/7)

無加場?

無加場?
kent 發表於 2018-7-16 15:32

加3/11一場

個網已經崩了,聽日點買!!

個網已經崩了,聽日點買!!
aka 發表於 2018-7-17 11:13

依家先醒起每朝仲有班人係入去搶子華神即日輪椅霏
聽朝應該好難入...

已買780 希望值
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

3場共有約6000張霏公售

每人限買6張
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

每人限買6張
阻住 發表於 2018-7-17 14:24

3號無得提前訂,會唔會多D位放出來

每人限買6張
阻住 發表於 2018-7-17 14:24

仲黑過啲大公司
原來集氣係幫牛牛集
變咗一線band 開始離地啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

良心band.

d位少到癲

原來2號有假放
聽日準備喺黑洞中搶頭場280
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

好心佢地就開10場啦
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

好心佢地就開10場啦
John 發表於 2018-7-18 02:19

第2場已爛聲,你想唱死sunny?
Love Mag Love Joey

完全入唔到

完全入唔到X2!!!!唉

945開始入都未入到。。。
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Diff. - Gin Lee

我估應該仲會加多場 ...咁樣lag法點買到

唔知係咪咁啱啫
我覺得轉咗自動retry係比以前難入咗XD

唔知係咪咁啱啫
我覺得轉咗自動retry係比以前難入咗XD
JayantL 發表於 2018-7-18 10:18

預左難買嫁啦=_= ...我同我幾個fd 每人開8-9個視窗 都未入到

第2場已爛聲,你想唱死sunny?
bigmag 發表於 2018-7-18 09:52

唔知sunny會否就住把聲唱? 第二場開始全場爛聲的話, D人會

現場排 已經賣哂

現場排 已經賣哂
HOTMAN 發表於 2018-7-18 10:31

果然係一線BAND~~~~想睇嘅買極都買唔到...

入都入唔到哦 搭9開始㩒

現場排 已經賣哂
HOTMAN 發表於 2018-7-18 10:31

堅定流 咁快賣哂?