返回列表 發帖
Sunny把聲沙曬
點解JOOX次次直播嗰場啲歌手把聲都唔得
JayantL 發表於 3/11/2018 20:44
因為揀親都係尾場

諗住用平板電腦睇, 點知唔得- -
最後都係要用電話
Kyle_ 發表於 2018-11-3 20:35

Ipad ok wor
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

好彩睇琴晚果場 一嚟258km/h已經走音邊緣......
johnny0113 發表於 2018-11-3 20:44

琴日都沙沙地..之後飲左水好番D JA

因為揀親都係尾場
kwanie 發表於 2018-11-3 20:46

但其實次次有得live嘅演唱會
開嘅場數都唔算多
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

JOOX LAG 到呢

JOOX LAG 到呢
賴爽 發表於 2018-11-3 20:48

電腦睇好順wor
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

我次次用手機睇都無事
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

網頁好順
JayantL 發表於 2018-11-3 20:48

點樣係網頁睇到 我都係用手機睇咋而家....

原來不經不覺
SM正式出道之後已經出咗咁多歌

只不過隔咗溫柔革命澳門場一年幾
今次睇完成個show
竟然有種 ...
JayantL 發表於 2018-11-3 18:32

而家JOOX 直播都差唔多5萬人 開多1場都得

點樣係網頁睇到 我都係用手機睇咋而家....
kelvinho726 發表於 2018-11-3 20:49

http://www.joox.com/hk/zh_hk/biglive/101470255?voovid=73653072&roomid=200812452

而家JOOX 直播都差唔多5萬人 開多1場都得
kelvinho726 發表於 3/11/2018 20:51
免費喎
任睇喎

免費喎
任睇喎
kwanie 發表於 2018-11-3 20:54

好多人都買唔到飛嫁其實 其實佢開得到多1場應該都係會爆

http://www.joox.com/hk/zh_hk/biglive/101470255?voovid=73653072&roomid=200812452
JayantL 發表於 2018-11-3 20:51

入都入唔到 LOL

JayantL 發表於 2018-11-3 20:51

狂TIME OUT ... 電腦好難連= =

免費喎
任睇喎
kwanie 發表於 2018-11-3 20:54

又咁講真係有人係買唔到正價飛而逼住睇JOOX LIVE

而我係其中一個

入都入唔到 LOL
賴爽 發表於 2018-11-3 20:55

我都係
用緊手機想轉用網頁睇
但完全入唔到
e家逼住用手機驚出左去入唔番

希望會出碟
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

我都係
用緊手機想轉用網頁睇
但完全入唔到
e家逼住用手機驚出左去入唔番  ...
CunninG 發表於 2018-11-3 20:59

入咗去就 OK 了 好順

又咁講真係有人係買唔到正價飛而逼住睇JOOX LIVE

而我係其中一個
CunninG 發表於 2018-11-3 20:58

要突破心理食黃牛真係好難SM 真係從來都唔係我杯茶

我都說服咗自己幾次先諗住入場 可惜都係無飛

504 Gateway Time-out
想用網頁都用唔到 ... 用手機睇住先
琴晚ENCORE SUNNY 喊 ...今晚會唔會喊死

今次個鏡頭同Video Call好高質,諗番起Gin Lee果次......

要突破心理食黃牛真係好難SM 真係從來都唔係我杯茶

我都說服咗自己幾次先諗住入場 可惜都係無飛 ...
賴爽 發表於 2018-11-3 21:02

就算sm係我杯茶
但真係唔想益黃牛

就算sm係我杯茶
但真係唔想益黃牛
CunninG 發表於 2018-11-3 21:06

X2.....好想睇LIVE, 一直都搵唔到飛打算下年2月去澳門睇

X2.....好想睇LIVE, 一直都搵唔到飛打算下年2月去澳門睇
Kyle_ 發表於 2018-11-3 21:09

2月又開?
去呀!!
煙花紀 79 +4

電腦睇正好多 我個喇叭有bass 勁有feel ....下年澳門去硬

2月又開?
去呀!!
water:) 發表於 2018-11-3 21:10

係呀 2月澳門開

阿雞除埋衫 睇黎佢地尾場應該去盡

阿雞除埋衫 睇黎佢地尾場應該去盡
kelvinho726 發表於 2018-11-3 21:12

幾時到Sunny
煙花紀 79 +4

幾時到Sunny
water:) 發表於 2018-11-3 21:13

唔知 sunny好似無雞操到咁好

幾時到Sunny
water:) 發表於 2018-11-3 21:13

好多人等緊

回復 259# kelvinho726

就黎7萬人

回復  kelvinho726

就黎7萬人
r_yn 發表於 2018-11-3 21:21

都未到高潮位 我諗上到9萬都得

WTF 無啦啦 LOG OUT 咗

哩個編曲既小伙子好好聽

WTF 無啦啦 LOG OUT 咗
賴爽 發表於 2018-11-3 21:25

我都係 而家又連唔入 轉返電話睇

阿達吹口琴
仲記得佢第一場fail左
煙花紀 79 +4

現場睇全部都係大合唱聲氣氛好啲

睇JOOX聽編曲清晰啲
現場基本都聽唔到

我都係 而家又連唔入 轉返電話睇
kelvinho726 發表於 2018-11-3 21:28

SAME HERE

阿達吹口琴
仲記得佢第一場fail左
water:) 發表於 2018-11-3 21:28

我都睇到 佢個下吹錯左個key

SAME HERE
賴爽 發表於 2018-11-3 21:32

又轉番電腦睇 不過又驚佢又彈我出去

又轉番電腦睇 不過又驚佢又彈我出去
kelvinho726 發表於 2018-11-3 21:36

冇彈過我

直覺覺得今晚encore sunny會喊死

SSTP都轉咗歌唱wor

始終都係現場睇好睇
煙花紀 79 +4

始終都係現場睇好睇
water:) 發表於 2018-11-3 22:05

JOOX睇呢part好悶現場唔會

琴晚果首high好多,呢首咁完場曲feel

10萬喇

開始LAG 啦

10萬喇
r_yn 發表於 2018-11-3 22:19

如果紅館唔係要裝修 SM開夠5場都應該得

我放棄咗