返回列表 發帖
癡線 仲難入過美軒子華神
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

堅定流 咁快賣哂?
kelvinho726 發表於 2018-7-18 10:45

HOTMAN 發表於 2018-7-18 10:51

現場通常都係俾人揀緊位就當賣曬
上次買美軒都見到係咁話
但我喺城網都仲買到六連
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

2 X780 Successful!

2 X780 Successful!
Kfmusic 發表於 2018-7-18 10:56

現場排定上網?

入都入唔到網 唔好講排

終於入到 但揀完價位之後一直請稍候
全部都係得返少量

前面有個早晨6點排 然後冇

終於入到 但揀完價位之後一直請稍候
全部都係得返少量
JayantL 發表於 2018-7-18 11:08

你開幾多個視窗?

SM真係好紅哩

加兩場 加兩場 加兩場

SM真係好紅哩
lblemon 發表於 2018-7-18 11:12

佢地一步步走來 由細場到九展再到會展先紅館 無當年Mr.大公司加持
Supper條路真係行得好辛苦先行到今日 佢地自己都講奇蹟

你開幾多個視窗?
kelvinho726 發表於 2018-7-18 11:10

電腦三個+電話

買到啦!!!!
買唔到1號 一直顯示系統繁忙 唯有買2號280

少量應該剩番d輪椅位
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

現場排定上網?
JayantL 發表於 2018-7-18 10:57

後者

HOTMAN 發表於 2018-7-18 11:08
我7半排,幫朋友買到3張280連位頭場,自己想買尾場都冇連位,唯有買單丁

佢地一步步走來 由細場到九展再到會展先紅館 無當年Mr.大公司加持
Supper條路真係行得好辛苦先行到 ...
kelvinho726 發表於 2018-7-18 11:16

我都同意, 真係奇蹟

講真,個人覺得佢地D歌仲未係正到咁, 可能係熱血但又比較干淨的形象十分討好

本來黃子華即日門票都喺癱瘓,而家仲加癱瘓

我都同意, 真係奇蹟

講真,個人覺得佢地D歌仲未係正到咁, 可能係熱血但又比較干淨的形象十分討好 ...
lblemon 發表於 2018-7-18 11:26

好多歌手網絡有迴響 但到真係出錢嗰陣即刻打回原形(eg.小明 JW 等等)
但SM係堅多人撐 又hit又令到人願意俾錢

好多歌手網絡有迴響 但到真係出錢嗰陣即刻打回原形(eg.小明 JW 等等)
但SM係堅多人撐 又hit又令到人願意 ...
JayantL 發表於 2018-7-18 11:31

的确, 真金白銀支持果D 先係真正支持

但SM係堅多人撐 又hit又令到人願意 ...
JayantL 發表於 2018-7-18 11:31

佢地好似無fans club ,黎睇佢地見得多個d稱為屋企人亦從未見佢地有燈紙牌 ,得毛巾 t shirt

佢地好似無fans club ,黎睇佢地見得多個d稱為屋企人亦從未見佢地有燈紙牌 ,得毛巾 t shirt ...
kelvinho726 發表於 2018-7-18 11:38

呢層我又唔清楚 因為我淨係睇過佢哋上年澳門站溫柔革命XD

呢層我又唔清楚 因為我淨係睇過佢哋上年澳門站溫柔革命XD
JayantL 發表於 2018-7-18 11:46

温柔革命都好難買 其實,我都係撞好耐先買到 但紅館真係癲

其實令佢地多人識係小伙子 跟住就無盡令佢地爆紅  然後幸福之歌再令佢地更多人識 一路都keep到人氣到而家

有冇消息再加場啊

有冇消息再加場啊
HeithWong 發表於 2018-7-18 12:02

暫時唔知 要再睇下有無公佈

我等左2個鐘終於入到個網,有得揀2張280,但一LOAD完就係咁話系統繁忙,係咪代表賣哂?

我等左2個鐘終於入到個網,有得揀2張280,但一LOAD完就係咁話系統繁忙,係咪代表賣哂? ...
~馬份~ 發表於 2018-7-18 12:13

其他價位嘅票你有冇睇到?係咪賣曬?
不過你d飛應該係俾人hold緊 等陣啦

Ig見到有人放飛啦 睇死班友炒一倍價 唔係真心買黎睇就咪鬼買啦

其他價位嘅票你有冇睇到?係咪賣曬?
不過你d飛應該係俾人hold緊 等陣啦 ...
HeithWong 發表於 2018-7-18 12:18

入左去揀成10分鐘都仲係繁忙,係咩玩法?!

原來asia miles已經有得換霏
$780 = 19,000 Miles or 6000 miles + USD 75
$480 = 13,000 Miles or 4000 miles + USD 50
$280 = 7500 miles or 2500 miles + USD$30

http://redeem.asiamiles.com/defa ... ment-live-2018.html

入左去揀成10分鐘都仲係繁忙,係咩玩法?!
~馬份~ 發表於 2018-7-18 12:25

我啱啱都入到去 又係系統繁忙 想點

城市電腦售票網真係好L廢
入到去揀飛又系統繁忙
最後仲登出埋我添
真係diu出聲

1250 Update
Drop down box可揀張數
1/11 $780 - 4 / $480 - 1 / $280 - 1
2/11 $780 - >=6 / $480 - Full / $280 - Full
3/11 $780 - 3 / $480 - 1 / $280 - >=6

城市電腦售票網真係好L廢
入到去揀飛又系統繁忙
最後仲登出埋我添
真係diu出聲 ...
HeithWong 發表於 2018-7-18 12:48

應該係嗰個10分鐘交易限時……
2018音樂公民頒獎典禮得獎名單:https://goo.gl/NzkrwJ

應該係嗰個10分鐘交易限時……
lms+spray 發表於 2018-7-18 12:53

係啊 但係揀飛嗰陣又話系統繁忙 都唔知想點

太難買 我見到個二手網 280賣500幾 480賣700幾 780賣1284

其實supper moment好多non-fans 都覺得好一般
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我又入到啦
都係系統繁忙
好想放棄

1/11 $780 最多1張 $480/$280 sold out
2/11 $780 最多2張 $480/$280 sold out
3/11 $780 最多1張 $480 sold out $280 最多1張

其實supper moment好多non-fans 都覺得好一般
John 發表於 2018-7-18 13:26

咁各有喜好既 梗會有d人麻麻地佢地

John 發表於 2018-7-18 13:26

我又覺得佢地冇咁多鐵粉, 只係多路人/樂迷鍾意佢地啲歌夠熱血.

佢地大陸知名度如何?會唔會全場都喺得翻香港人睇?

lightupmylight 發表於 2018-7-18 15:02

見佢地好似經常去大陸開band show, 應該有一定知名度
同埋大陸band界市場大好多, 啲人都投入好多

lightupmylight 發表於 2018-7-18 15:02

不會,我去過,大部份不是香港人

今次又買唔到。。。
「微笑之中 接受還未有 答案。」

HOTMAN 發表於 2018-7-18 11:08

有幾多人排隊?邊區?
【This is MC】澳門見

我都想买2号或者3号
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

我又覺得佢地冇咁多鐵粉, 只係多路人/樂迷鍾意佢地啲歌夠熱血.
lblemon 發表於 2018-7-18 13:50

他們似紅歌唔紅人,因為香港band都係得一兩隊
Love Mag Love Joey

他們似紅歌唔紅人,因為香港band都係得一兩隊
bigmag 發表於 2018-7-19 14:23

佢地近2年都几多廣告/代言, LEVI'S , 可樂果D, 照計人都有咁上下紅