返回列表 發帖
Supper Moment都 $780 有點兒過份
royloyloy 發表於 2018-6-26 03:16

X2....

SUNNY把聲頂唔頂到第一場完?

有d心思思想睇11月2日那场……

唔知道有无特价飞?
kenny211 發表於 2018-6-26 08:58

即使有, 都唔慌平得多, 佢地有叫座力的, 只係貴票780 真係貴左D

唔貴啦,而家大把星貴票要880,780嫌貴,都仲有480同280
winnie^_^ 發表於 2018-6-26 11:00

880 果D星通常老本好雄厚啦

新生代都賣780 算貴

咁, 睇就要睇第一場.....
moXYZ 發表於 2018-6-26 11:39

冇錯呀

开几面台?
kenny211 發表於 2018-6-26 11:53

我估, 3面.

其實supper兩年前開會展,最貴飛都580元,一樣秒殺,即管睇下今次兩場紅館如何 ...
winnie^_^ 發表於 2018-6-27 01:38

580 真係平過 780 $200喎...

第2場已爛聲,你想唱死sunny?
bigmag 發表於 2018-7-18 09:52

唔知sunny會否就住把聲唱? 第二場開始全場爛聲的話, D人會

SM真係好紅哩

佢地一步步走來 由細場到九展再到會展先紅館 無當年Mr.大公司加持
Supper條路真係行得好辛苦先行到 ...
kelvinho726 發表於 2018-7-18 11:16

我都同意, 真係奇蹟

講真,個人覺得佢地D歌仲未係正到咁, 可能係熱血但又比較干淨的形象十分討好

好多歌手網絡有迴響 但到真係出錢嗰陣即刻打回原形(eg.小明 JW 等等)
但SM係堅多人撐 又hit又令到人願意 ...
JayantL 發表於 2018-7-18 11:31

的确, 真金白銀支持果D 先係真正支持

其實supper moment好多non-fans 都覺得好一般
John 發表於 2018-7-18 13:26

我又覺得佢地冇咁多鐵粉, 只係多路人/樂迷鍾意佢地啲歌夠熱血.

他們似紅歌唔紅人,因為香港band都係得一兩隊
bigmag 發表於 2018-7-19 14:23

佢地近2年都几多廣告/代言, LEVI'S , 可樂果D, 照計人都有咁上下紅