返回列表 發帖
電腦睇正好多 我個喇叭有bass 勁有feel ....下年澳門去硬

2月又開?
去呀!!
water:) 發表於 2018-11-3 21:10

係呀 2月澳門開

阿雞除埋衫 睇黎佢地尾場應該去盡

幾時到Sunny
water:) 發表於 2018-11-3 21:13

唔知 sunny好似無雞操到咁好

回復  kelvinho726

就黎7萬人
r_yn 發表於 2018-11-3 21:21

都未到高潮位 我諗上到9萬都得

WTF 無啦啦 LOG OUT 咗
賴爽 發表於 2018-11-3 21:25

我都係 而家又連唔入 轉返電話睇

阿達吹口琴
仲記得佢第一場fail左
water:) 發表於 2018-11-3 21:28

我都睇到 佢個下吹錯左個key

SAME HERE
賴爽 發表於 2018-11-3 21:32

又轉番電腦睇 不過又驚佢又彈我出去

直覺覺得今晚encore sunny會喊死

10萬喇
r_yn 發表於 2018-11-3 22:19

如果紅館唔係要裝修 SM開夠5場都應該得

我諗緊sunny 爛聲點唱 高8度 煩擾中起舞

其實點解要安排兩個假encore位
JayantL 發表於 2018-11-3 22:47

製造下氣氛囉 唔知PS I Love U有無機會 唱呢

爛聲黎講好左好多架啦
世界變了樣果次世界級爛聲
艾石仔 發表於 2018-11-3 22:52

Sunny唱功比個陣好左好多 佢又有唱開metal 所以爛極都未會去到好差既

正 PS I LOVE U 三日ENCORE 都唔同 我估佢點都會唱埋有你有我

咁可能encore 3首  有你有我點都唱埋

全世界暫停真係好正
好可惜 竟然冇派台 浪費哂
bagfgfcde 發表於 2018-11-3 23:41

如果SM 新碟派完橙海之後再派歌既話 DJ 應該都好難LEAD住 ...其實而家都已經追到DJ好貼 ...仲有首歌未派 我估DJ 又落返組銅多

點滴去左邊
但有PS I Love You都好滿足
water:) 發表於 2018-11-3 23:47

我諗真係要唱哂新碟 所以點都要CUT少少 ...很久沒擁抱都無唱 希望澳門場會唱

夠哂感動 獨立樂隊 終於上到紅館 佢地呢三場氣氛好好 Sunny真係好識控場
希望紅館睇到SM呢三場之後 往後佢地再入紙既話快d批俾佢地

好想睇埋澳門場
lemontea1069 發表於 2018-11-4 23:09

2月23號開 唔知係咪都係威尼斯人開呢

再食少d煙同蒲少d應該仲靚仔d
pooh1460 發表於 2018-11-5 03:29

食煙把聲都仲幾厚下 我仲以為佢而家無食添

Joox有直播就應該唔出碟
Qmen 發表於 2018-11-6 16:06

Joox youtube條全演唱會片俾人block左
我覺得還是有機會出碟既

有一位rex lee 不停係supper演唱會 幸福之歌呢條片
https://youtu.be/2fjgvncCxew
狂話Supper 唔夠 Mr. 黎 話Mr.開過3次紅館 話睇死佢地開唔到3次有人cm話 繼beyond 之後 感染力算強既一隊樂隊 條rex又話問過Mr.未
又話beyond 4個能作能唱 又話Supper得一個唱 真心好小學雞
真心得啖笑 原來Mr.仲有忠粉

佢係咪唔知MR.當年係因為環球係大公司先上到咁多次紅館呢家Supper Moment 係靠自己蚊型公司, ...
pooh1460 發表於 2018-11-9 12:03

GEM都蚊型公司 都3年開到 條友話 細公司都可以好快 總之係咁數supper啦黎黎去去都係講三次紅館 但Mr. 都無 Supper 咁活躍於東南亞 起碼人地做tour都多過佢地 真係唔明個條忠粉想點 又話supper虛火 又話callstar休團 話supper 都會 話supper紅完下年跌 好鬼煩

佢係咪唔忿氣MR. 紅咗四年,之後一野直線跌咗落低谷而supper由2013年人氣就直線上升,紅咗5年到呢家 ...
pooh1460 發表於 2018-11-9 13:17

所以supper上到紅館 用大奇蹟日形容係最貼切 真係完全無後台幫 一手一腳一塊塊磚咁堆上去 默默耕耘先上到去 睇得出sunny覺得好難能可貴 睇住由細場慢慢續個續個玩到上大場 一點一滴在心頭 全部都得來不易 所以Sunny好珍惜呢三晚 因為好難申請

老蘭,有次唔小心凌晨4點幾係中環余道生行地底24老麥見到佢
pooh1460 發表於 2018-11-9 17:00

Sunny好似係chai wan個邊住 多數都係港島出現

當年抄歌深入民心
講起出返嚟 邊城都幾正呀 可惜身邊冇乜人識
sam6a 發表於 2018-11-9 22:58

其實Alan 單飛前 個隻碟全部都好聽 好似上年yes magazine ... Mr. Dear Jane Supper 同show ...Mr. 新碟D歌無人識 無人跟到唱 係唱返森林同搖擺個D 先有人唱
其實新碟都好正 可惜可能當年抄歌單野太勁 所以一沉不起 Alan 個場SHOW 都講 你地應該都係等緊Supper 壓軸出場喇 ...諗返起 佢地曾經紅極一時 搞到咁真係慘

香港除左大球場冇岩可以演唱會嘅stadium喎
misterben111 發表於 2018-11-12 20:43

博覽館

Mr. 當年根本好紅... 903 08年起就專捧RB, 但Mr.既氣勢都係勁過RB好多
你諗下佢地作為band仔出道2年( ...
Lewis 發表於 2018-11-15 15:41

其實Mr. 最近隻碟 d歌係唔差 ,但個單嘢真係俾人鬧太勁 想起番都唔係咁容易
Rb就真係清泉 做d歌好襟聽