返回列表 發帖
搶唔倒毛巾~~~~

希望加推啦
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

現在去排,有機會買到嗎?

你預要起碼等半個鐘 龍尾係藍區
kelvinho726 發表於 2018-11-1 18:51

Thx

只買到藍色

買咗黑巾+頂帽
Lewis 發表於 2018-11-1 20:33

早知早15分鐘排~~

企足大半晚

Katie Chan production 係Eason經理人/團隊製作嗎?

Tee還會翻貨嗎?

每場都有但唔知幾點賣完 我都衝緊去幫人買毛巾
misterben111 發表於 2018-11-3 17:28

得中碼咋~~~ 不過都照買

賣完我就無晒黑色毛巾

原來不經不覺
SM正式出道之後已經出咗咁多歌

只不過隔咗溫柔革命澳門場一年幾
今次睇完成個show
竟然有種 ...
JayantL 發表於 2018-11-3 18:32

好似MD 可以一年一聚吧

Sunny唱功比個陣好左好多 佢又有唱開metal 所以爛極都未會去到好差既
kelvinho726 發表於 2018-11-3 23:07

佢尾場前,仲有rehearsal<小伙子>、<大丈夫>

第一次紅館唔識點用力是常識吧
kwanie 發表於 2018-11-4 06:55

睇第一場時,我都有諗Sunny唔洗留聲ga 咩