返回列表 發帖
頂,內部爆哂,排咗係後備list
Infinity & Eternity

Cityline 開始寄飛,大家記得留意信箱

我首P.S I love you 呀,好想聽好耐 希望尾場唱返

以為encore會唱呢首
ininin 發表於 2018-11-2 00:34

每次見到佢攞木結他,以為係唱ps i love you

琴晚有人睇到暈咗,要call救護車

咁爆咁最後有無事?
kelvinho726 發表於 2018-11-2 09:44

我見佢連行樓梯都行唔到,要用車仔托佢落去

我而家覺得Sunny 好靚仔
澳門場應該都好難撲飛
lemontea1069 發表於 2018-11-5 03:01

再食少d煙同蒲少d應該仲靚仔d

有一位rex lee 不停係supper演唱會 幸福之歌呢條片

狂話Supper 唔夠 Mr. 黎 話Mr.開過3次紅館 話睇死佢地 ...
kelvinho726 發表於 2018-11-8 12:00

佢係咪唔知MR.當年係因為環球係大公司先上到咁多次紅館呢家Supper Moment 係靠自己蚊型公司,入咗紙幾年到呢家先執到人地個二手期上到紅館。你呢家叫MR.自己入紙申請睇下,睇下佢地彈幾多次

GEM都蚊型公司 都3年開到 條友話 細公司都可以好快 總之係咁數supper啦黎黎去去都係講三次紅館 但Mr. ...
kelvinho726 發表於 2018-11-9 12:49

佢係咪唔忿氣MR. 紅咗四年,之後一野直線跌咗落低谷而supper由2013年人氣就直線上升,紅咗5年到呢家仲紅緊呀 C AllStar 休團係因為香港男子組合太難做,而且佢地做歌嘅路已經去到樽頸位,所以先休團姐 至於GEM 係佢老闆有錢,先幫到佢3年上到紅館,咁條紅線背後冇人support佢地係難d申請紅館

回復  pooh1460

佢蒲開邊度,好想去偶遇
黃家正 發表於 2018-11-9 15:36

蘭,有次唔小心凌晨4點幾係中環余道生行地底24老麥見到佢