返回列表 發帖
即使有, 都唔慌平得多, 佢地有叫座力的, 只係貴票780 真係貴左D
lblemon 發表於 2018-6-26 09:20

唔貴啦,而家大把星貴票要880,780嫌貴,都仲有480同280

對對對 周柏豪780真心算貴 楊千嬅以佢地位都可以話合理 但supper就
royloyloy 發表於 2018-6-26 23:26

其實supper兩年前開會展,最貴飛都580元,一樣秒殺,即管睇下今次兩場紅館如何

回復 58# Lewis

因為只是某種citybank會員先訂到?但感覺cityline個系統比城市電腦售票網好

其實係連1張飛㩒都無配位 ,應該full哂 成2個鐘都係咁
kelvinho726 發表於 2018-7-9 13:17

應該明日更難訂,等公售吧

前面有個早晨6點排 然後冇
HOTMAN 發表於 2018-7-18 11:08
我7半排,幫朋友買到3張280連位頭場,自己想買尾場都冇連位,唯有買單丁

佢地大陸知名度如何?會唔會全場都喺得翻香港人睇?
lightupmylight 發表於 2018-7-18 15:02

不會,我去過,大部份不是香港人

我買到tee ar, 白色仲有貨喎, 黑色就冇晒了

其實我覺得演唱會出面有得買, 但只是先預售一部份~

supper ig話返咗貨啦

聽晚, 周六晚去看 :)

仲有世界變了樣,希望每日rundown都有少許不同,等多些歌唱到

其實現場聽,sunny把聲捱到今晚已經好好,無盡的高音位都唱到,唱到有你有我,把聲還在,冇拆聲,但明顯今晚佢哋四個都好累,再開唔係冇人睇,而係唔夠體力去做,3場好盡啦

其實supper應該去更大的戶外場地,中環海濱,迪迪尼停車場,當然要諗音量按制問題,但至少場地更大,開一至兩場,又不會做太多場爛聲或太累