返回列表 發帖
想睇晒兩場
「微笑之中 接受還未有 答案。」

應該明日更難訂,等公售吧
winnie^_^ 發表於 2018-7-9 13:59

有冇人有公售消息?

買唔到揮手區

今次又買唔到。。。

EPS買夠300有得抽飛(有100張)即日至17/10

有多啲詳情嗎?好想睇!
angieangry 發表於 2018-10-2 08:41

上EPS個網 佢會自動pop up出黎

其實係咪輪椅位都賣晒啦?可以點睇輪椅位賣晒未?

紀念品排到藍區

Katie Chan production 係Eason經理人/團隊製作嗎?
l00540 發表於 2018-11-2 00:07

Yes

山頂嘅朋友頭半場都係坐,之後氣氛不斷推高之後就大部分起晒身

我首P.S I love you 呀,好想聽好耐 希望尾場唱返
pooh1460 發表於 2018-11-1 23:55

我想要goodnight city呀

Day 1 Rundown

1. 258km/h
2. 里程
3. 飛

4. 浪人
5. 最後晚餐
6. 懂得快樂

7. 同一
8. 不要死在崇拜裡
9. 機械人
10. 一樣不一樣

Acoustic Section
11. 小伙子
12. 今夜酒氣吹過
13. 尋回一碗湯
14. 大丈夫

15. To Whom (with SSTP)
16. Network system (SSTP)

17. 全世界暫停
18. 無盡
19. 幸福之歌
20. 撼動
21. 煩擾中起舞
22. 靈感床

Encore
23. 是你令我再次找到心跳
24. 風箏
25. Supper Moment
26. 橙海
27. 說再見了吧

Encore 2
28. 有你有我

可能太興奮 人又多 空氣唔好 所以見暈
kelvinho726 發表於 2018-11-2 09:49

話說靈感床個part真係好high我係31行爭啲中左出去好彩最後平衡到

佢地寫d 曲好多時都考慮埋現場氣氛 所以好易有共鳴今晚再去睇 睇下會唔會有其他無唱既歌 ...
kelvinho726 發表於 2018-11-2 13:27

我尾場再睇

今晚有冇歌琴晚冇唱?

希望聽日都有沙燕

Tee還會翻貨嗎?
l00540 發表於 2018-11-3 15:11

每場都有但唔知幾點賣完 我都衝緊去幫人買毛巾

Day 3 Rundown

1. 258km/h
2. 里程
3. 飛

4. 浪人
5. 最後晚餐
6. 懂得快樂

7. 同一
8. 不要死在崇拜裡
9. 機械人
10. 一樣不一樣

Acoustic Section
11. 小伙子
12. 今夜酒氣吹過
13. 尋回一碗湯
14. 大丈夫

15. To Whom (with SSTP)
16. Still Believe (SSTP)

17. 全世界暫停
18. 無盡
19. 幸福之歌
20. 撼動
21. 煩擾中起舞
22. 靈感床

Encore
23. 是你令我再次找到心跳
24. 風箏
25. Supper Moment
26. 橙海
27. 說再見了吧

Encore 2
28.P.S. I LOVE YOU
29.沙燕之歌
30. 有你有我

Still I believe (好似係)
Kfmusic 發表於 2018-11-4 00:22

Thanks  岩岩搵左wiki係still believe

係咁捉人影相,我諗佢地都未見過全場咁High個個企起身既Show
frankie_0401 發表於 2018-11-4 21:35

五月天捉影相捉得仲勁 因為2016 JRI有人直播所以從此捉得勁左 btw五月天都係全場起晒身淨係過場先坐

BAND 其實唔易做到四面台 (?)
kwanie 發表於 2018-11-5 21:09

因為結他有唔少器材例如amp地雷...仲有打鼓除非個台係咁轉如果唔係就望死一面

下次開stadium
chh2006 發表於 2018-11-12 10:34

香港除左大球場冇岩可以演唱會嘅stadium喎