返回列表 發帖

書展 Unlock me

又到一年一度書展既時間你地有無咩書會買?
買到影上黎Share 下.
今年有無咩人既野你地又想買呢?

7月18 至 24 日
http://hkbookfair.hktdc.com/tc/About-Book-Fair/Theme-Of-The-Year.html

唔買了,呢一兩年無響書展買,平時都買落好多
FIGHT for 陳柏宇

楊思琦/劉佩玥寫真

都無留意添..原來已經書展
睇下有無時間去行下先

楊思琦/劉佩玥寫真
stephybest 發表於 2018-7-18 00:59

思琦果本正
D 香港明星偶像參與度小左好似令到成個氣氛無咁高漲
呢幾年都係快閃入去買下D 插畫家既書, 皮皮JIEJIE果D 就算

楊思琦/劉佩玥寫真
stephybest 發表於 2018-7-18 00:59

劉佩玥係文集
Love Mag Love Joey

思琦果本正
D 香港明星偶像參與度小左好似令到成個氣氛無咁高漲
呢幾年都係快閃入去買下D 插 ...
釘釘 發表於 2018-7-18 09:37

其實冇明星浸入書展先好,之前靚模盛行嗰幾年係有noise但係搞到成個書展烏煙瘴氣

其實冇明星浸入書展先好,之前靚模盛行嗰幾年係有noise但係搞到成個書展烏煙瘴氣 ...
stephybest 發表於 2018-7-18 09:56

今年仲有袁偉豪「全祼」寫真

今年仲有袁偉豪「全祼」寫真
bigmag 發表於 2018-7-18 10:01

下???佢都出咩

藝人袁偉豪(Ben)Body線條靚、肌肉又均勻,今年更代表男士加入書展寫真戰,自資六位數字推出純影集,更與團隊到印尼峇里拍攝。除了激凸泳褲照、生活及工作寫真外,相集還會以全裸為終結,「激」鬥一班寫真女將楊思琦與松岡李那等,而收益將撥捐行善。

下???佢都出咩

藝人袁偉豪(Ben)Body線條靚、肌肉又均勻,今年更代表男士加入書展寫真戰,自 ...
stephybest 發表於 2018-7-18 10:08

無綫「型男」袁偉豪得到不少女觀眾歡心,集靚樣與Fit爆肌肉於一身,繼在劇集中「晒股」後,今日會殺入書展,推出的純影集有「全裸」及激凸泳褲Look,實行以最激一面硬撼寫真女。

藝人袁偉豪(Ben)Body線條靚、肌肉又均勻,今年更代表男士加入書展寫真戰,自資六位數字推出純影集,更與團隊到印尼峇里拍攝。除了激凸泳褲照、生活及工作寫真外,相集還會以全裸為終結,「激」鬥一班寫真女將楊思琦與松岡李那等,而收益將撥捐行善。

去書展買boardgame yeahhhhhh

袁偉豪好老,有無鮮D列如朱鑑然,郭子豪,余德丞,沈震軒,黃愷傑,人夫趙勁皓

無綫「型男」袁偉豪得到不少女觀眾歡心,集靚樣與Fit爆肌肉於一身,繼在劇集中「晒股」後,今日會殺 ...
bigmag 發表於 2018-7-18 10:19

即刻想入書展

袁偉豪好老,有無鮮D列如朱鑑然,郭子豪,余德丞,沈震軒,黃愷傑,人夫趙勁皓 ...
timgoi 發表於 2018-7-18 11:18

沈震軒都好老,余德丞應出教游水的寫真
陳家樂應出啦

趙勁皓出左2次
不過劉同楊影得唔錯

即刻想書展
Frankiekiekie 發表於 2018-7-18 11:21

好多人都想

袁偉豪 【BENONTHEROAD

簽名會
日期:21/7/2018 (六)
時間:15:00-16:00
地點:香港會議展覽中心君爵廳

簽書會
時間:17:00–18:00
地點:萬里機構 1D-B02 攤位

nonkul

袁偉豪 【BENONTHEROAD】

簽名會
地點:香港會議展覽中心君爵廳 ...
SA弟林 發表於 2018-7-18 12:53

硬撼楊思琦

袁偉豪 【BENONTHEROAD】

簽名會
地點:香港會議展覽中心君爵廳 ...
SA弟林 發表於 2018-7-18 12:53

劉公子會唔會又買返幾千本?

去書展買boardgame yeahhhhhh
Wing1211 發表於 2018-7-18 11:14

我都想
想買blokus

貿發局今年真係唔知做乜,搞咩愛情文學做主題,好心啦,乜鬼Middle都可以同大小仲馬、張愛玲齊名?唔好笑大人個口啦

貿發局今年真係唔知做乜,搞咩愛情文學做主題,好心啦,乜鬼Middle都可以同大小仲馬、張愛玲齊名?唔好笑大 ...
hv8638 發表於 2018-7-18 13:42

搵鄺囝先啱囉

我都想
想買blokus
bagfgfcde 發表於 2018-7-18 13:04

去你屋企玩

貿發局今年真係唔知做乜,搞咩愛情文學做主題,好心啦,乜鬼Middle都可以同大小仲馬、張愛玲齊名?唔好笑大 ...
hv8638 發表於 2018-7-18 13:42

張poster 已經出事啦

搵鄺囝先啱囉
stephybest 發表於 2018-7-18 13:46

講笑咋下話

張poster 已經出事啦
newguy 發表於 2018-7-18 14:12

貿發局今年真係唉

第1round
買左爵爵,大大與小妹同菇爹本書
一陣再第2round
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

劉公子會唔會又買返幾千本?
stephybest 發表於 2018-7-18 13:02

應該唔止

應該唔止
bigmag 發表於 2018-7-19 14:28

呢張係入面既相?
ok Sexy但冇美感囉

呢張係入面既相?
ok Sexy但冇美感囉
721AXA 發表於 2018-7-19 14:38

係入面正面最性感的相, 仲有張背面全祼

應該唔止
bigmag 發表於 2018-7-19 14:28

嘩 乜事
條泳褲俾海浪沖走左呀?

BTW 個呀伯都幾有公德心
急尿都要去翻公廁唔就地解決
不過下次去左洗手間先游早水啦

嘩 乜事
條泳褲俾海浪沖走左呀?

不過下次去左洗 ...
bagfgfcde 發表於 2018-7-19 14:44

好mean啊

嘩 乜事
條泳褲俾海浪沖走左呀?

不過下次去左洗 ...
bagfgfcde 發表於 2018-7-19 14:44

親自同佢講啦
睇下佢呢個玻璃心block唔block你
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

自己淨係買左皮皮本新書 Jiejie 真心無咩重點 鄘仔本野太叫春... 睇會好辛苦
有幾本都想買, 但睇左一陣之後發覺無咩重點就無買LU
另左買左幾本台灣特別野
Overall 琴晚唔算多人. 今次多左ddd野睇

btw D 港女真心痴線,揭袁偉豪本野加影相放上IG..
"佢真係好正, 點解有女架佢? 唔可以LORRRR"

WELL.. CLS

一入hall3b就聽到本身的用處._.
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

一入hall3b就聽到本身的用處._.
b01091018 發表於 2018-7-20 12:33

美mag去唱歌

其實冇明星浸入書展先好,之前靚模盛行嗰幾年係有noise但係搞到成個書展烏煙瘴氣 ...
stephybest 發表於 2018-7-18 09:56

希望李偲嫣做左人妻之後唔好唔記得我地呢班小fans
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

太多好書了
令人眼花繚亂