返回列表 發帖
見到moov kkbox都有拆佢隻碟
首批特別版送都送咗幾十隻俾人啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

淘寶炒780...咩勇氣可以令到商家炒到甘高

HURRICANE 發表於 2018-8-2 17:00

我個人覺得嗰個賣家都xx哋嘅,見淘寶自己暫時係獨市生意,所以開高價~   點值780人仔啊?

有冇C兄講下而家外邊咩情況? 邊度仲有?thx

Carousell 有人放緊$500.....

簽名被屏蔽

限量我不如去買10隻Sophy好過
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

HURRICANE 發表於 2018-8-2 17:00

都話炒高啦,之前仲有會員話淘寶賣70幾

都話炒高啦,之前仲有會員話淘寶賣70幾
阿mark 發表於 2018-8-12 16:13

第一日出真系78,我特登去睇过

依家话销量150只,所以700几,痴线
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

第一日出真系78,我特登去睇过

依家话销量150只,所以700几,痴线 ...
kenny211 發表於 2018-8-12 19:14

可能內地賣家仲未知係限量,所以標價70咋,宜家先知係限量,所以加多個0

其實逆成長真係高質
不過其他都唔出眾/唔好聽

BTW 點解佢啲歌既remix成日都做得咁難聽