返回列表 發帖
好正!cover又靚,tracklist又有驚喜,我表示好滿意

如果15首精選hit歌金曲,啲人咪鬧得仲勁,我覺得而家幾好!
呢個模式有啲似sammi 14年出個隻miracle 精選?

仲有
Namasga你好嗎? (with陳奕迅&何超儀&海俊傑) (收錄係 12夜12首)
我們不哭了  (收錄係 我們不哭了)
...
Jacz 發表於 2018-7-26 19:42

邊有出過武十郎原聲大碟啊?-.-

什麼都不怕本身咪收錄左係揚眉咯,仲係第二主打添啵

出過呀,有兩首歌
一首係 堅強女人心,另一首係 在我心中

打漏左,係Remix ...
Jacz 發表於 2018-7-26 22:25

在我心中係乜黎?我睇完成套武十郎都冇印象既?
你有冇呢隻碟既detail?我成日mon住千嬅啲鬼祟碟都冇見過喎?

仲以為系A記抽起做新歌+精選~~
荷花gigi 發表於 2018-7-27 10:02

當年離開左甲音樂,有流傳過會出一隻剩Amusic精選,附上AAL concert DVD,可惜最終不了了之,應該係fans FF居多

我之後下載既聽唔到有走音,仲好好聽
Jacz 發表於 2018-7-27 01:22

當年多得肥媽幫手開聲話千嬅囉
千嬅EQ勁高仲多謝佢意見

飲酒1好聽過2.0好多,感情細膩好多
想當年我地上勁歌聽千嬅唱飲酒,千嬅都有問我地唱成點,個排畀人講到驚左應該

萬語千言有入碟咩?
武十郎有原聲碟咩?

上網完全無資料?

原來我好不了解千嬅

不過睇左咁多留言原來 ...
iamsingingwong 發表於 2018-7-27 18:24

萬語千言冇入碟啵
武十郎我都仲係好肯定冇原聲大碟,除非有人show到隻碟既detail同樣出來

Jacz 發表於 2018-7-27 20:09

你呢兩隻似係啲音樂網自己group隻Cd出來多過係真係出過呢隻碟!
因為yesasia個啲實體碟網都search唔到你講呢兩隻碟。。。

Ps: 有冇睇千嬅IG 新post出黎另外兩個look?超靚!

任何一個LOOK都完勝321糕ENCORE造型
gooloo 發表於 2018-7-27 23:38

咁佢影相同做show又冇得咁比較既,我覺得321GO encore look都靚

其實如果撕低D POSTER,係咪犯法?

BTW 我有點懷念模擬城市陳輝雄下的少女楊千嬅 ...
stone@stone 發表於 2018-7-28 05:45

你呢個問題咁好笑既?
你想去撕走啲poster呀?XD
其實好多歌手出碟開騷都有請人周街貼海報宣傳
係千嬅少咁做,大家先好奇啫

呢次輯相真係高汁!讚!

原本以為深息係2012版,點知原來係重新remix,真係正到爆!
其實321GO live用深息replace 翅膀下的風應該會更正!亦岩theme