返回列表 發帖
One on One Collection
(2018 Remastered Version)
一人一歌 十五段最私人的楊千嬅小故事
舊歌都有新野聽? ...
艾石仔 發表於 2018-7-25 13:15

wow
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

唔明畀15個人揀歌嘅構思
歌迷/買碟嘅人會對佢哋嘅私人故事有興趣同共鳴咩仲要得咁少歌
你話畀歌迷 ...
721AXA 發表於 2018-7-25 14:27

可能真係有興趣
不過好睇係搵邊個揀
同埋分享咩小故事
唔知有冇Gin Lee份呢?
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

個碟名好唔老黎
一加一幼稚 一加一結果不智

OT一下
岩岩聽番Leon首歌
一邊腦補美千唱會係點
感覺會好正, 但應該會淪為另一首side track

同埋首 ...
masterdragon 發表於 2018-7-29 12:27

好似黎生唱正d

remasterd唔係重錄既意思,係將母帶重新進行處理
將唔同專輯入面既歌執到好似同一隻專輯咁統一 ...
Jacz 發表於 2018-7-31 00:23

音質靚靚版

一葉舟 moov live ver
Jacz 發表於 2018-7-31 01:17

明日再會 爆喊版

千嬅還解構碟名意思,她笑說:「《ONE ON ONE》即係買一張聽、買一張珍藏。」

【招兵買馬】由狼來了見證她郎來了,從 Single 走到 One On One,我和你,他和她,都有楊千嬅的故事。現在 ...
kingsfacheung 發表於 2018-8-3 09:22

好勁!