返回列表 發帖

[Sep/2018]林俊傑聖所世界巡迴演唱會 - 香港站2018

演唱會名稱:林俊傑聖所世界巡迴演唱會 - 香港站
地點:紅磡香港體育館  
日期:2018年 9 月 23 日 - 9 月 25 日
時間:20:15 票價:HK$1080 / $780 / $380

【This is MC】澳門見

中秋節搞, 但又想去

執到死雞

佢大陸場啲霏炒到好癲,睇怕嚟香港一樣

BTW, 8月1號優先訂霏,8月8號公售

海報熟口熟面

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

1080,780,350
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

唔使問阿貴都知,肯定80%喺內地觀衆

希望買到啦
「微笑之中 接受還未有 答案。」

有冇人知優先每人可以買幾多張?

有冇人知優先每人可以買幾多張?
misterben111 發表於 2018-7-31 23:37

6張,明天開始優先

頭先cityline偷跑, 睇screen cap有人真係買到6張

頭先cityline偷跑, 睇screen cap有人真係買到6張
阻住 發表於 2018-8-1 00:07

上嚟正想講呢件事 好似賣曬clear card嗰批了

6張,明天開始優先
lemontea1069 發表於 2018-7-31 23:45

Thx

上嚟正想講呢件事 好似賣曬clear card嗰批了
royloyloy 發表於 2018-8-1 00:26

未開賣就賣曬係咩玩法....
SAMMI 三米

完全入唔到囉

完全入唔到囉
cindyee 發表於 2018-8-1 10:46

ALL FULL, 明天請早!
SAMMI 三米

公售都係每人六張?

共3場,約 6 000 門票於城市售票網公開發售
$350飛每場159張 (無數錯的話)
每人每次限購票4張
話時話, 咁望$780好多都係每行得三張公售, 係咪對抗黃牛既新玩法

共3場,約 6 000 門票於城市售票網公開發售
$350飛每場159張 (無數錯的話)
每人每次限購票4張
話 ...
阻住 發表於 2018-8-7 19:01

已經排左幾個鍾前面有四十幾人 應該最後都買唔到

all sold
可以收工大家

all sold
可以收工大家
lemontea1069 發表於 2018-8-8 10:22

是咪死雞都無得執
urbtix自從整咗個autorefresh之後就勁難入

是咪死雞都無得執
urbtix自從整咗個autorefresh之後就勁難入
阻住 發表於 2018-8-8 10:31

最近幾個SHOW入左去都系依個畫面。。。

无法访问此网站

ticket.urbtix.hk 意外终止了连接。

请试试以下办法:

• 检查网络连接
  • [url=chrome-error://chromewebdata/#buttons]检查代理服务器和防火墙[/url]
  • [url=]运行 Windows 网络诊断[/url]

ERR_CONNECTION_CLOSED

通頂都買唔到

all sold
可以收工大家
lemontea1069 發表於 2018-8-8 10:22

我10:35仲買到WO
SAMMI 三米

我10:35仲買到WO
kh23 發表於 2018-8-8 10:54

城網現場一早話sold out
10:13 左右
可能又放飛出來卦

終於入到
25號仲有兩張死雞

終於入到, 但SOLD OUT

佢好似攞咗20-26/9,仲有無可能加22/9

佢好似攞咗20-26/9,仲有無可能加22/9
阻住 發表於 2018-8-8 17:12

我一直都覺得佢會加22號 因為無可能唔開星期六!!!!

仲諗住今晚搶東莞站既霏,點知佢地玩實名換霏,借到大陸身份證都無用
香港主辦做過咩"防止黃牛擾亂市場秩序"

取票通知:
1、林俊傑東莞演唱會實行實名制購票,每個用戶限購2張,僅支持上門換票。
2、購票成功客戶,本人持購票時填寫的身份證原件至大麥網指定取票地址:東莞市南城區三元路萬凱商務中心4樓B12,取票時間:8月27日-8月31日期間,早上9:00至18:00(中午不休息)。為避免集中取票排隊等待過久,建議您安排好時間提前前往。
3、換票過程中一經發現與購票信息不符、虛假身份證號等情況,大麥網有權取消其已訂購成功訂單並拒絕出票(本項目特殊,不支持代領及改快遞)。
(溫馨提示:為防止黃牛擾亂市場秩序,林俊傑東莞演唱會應主辦和經紀公司要求,本次演出實行實名制購票、實名制換票。

仲諗住今晚搶東莞站既霏,點知佢地玩實名換霏,借到大陸身份證都無用
香港主辦做過咩"防止黃牛擾 ...
阻住 發表於 2018-8-20 18:08

好麻煩,本來大陸睇show,驗票安檢都好嚴格,大陸嘅造假現象好猖狂

香港主辦做過咩"防止黃牛擾 ...
阻住 發表於 2018-8-20 18:08

實名制購票、實名制換票啫
又唔係實名制入場 唔使check身份證
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

買唔到啊damn

依家出面D飛仲係炒到好貴……幾時先會燶……

有冇rundown?

連續兩日入去買平台位霏都剩係彈句"抱歉,系統繁忙,請返回並稍候再試。"
是咪urbtix啲server已經死哂不過成個IT部放緊中秋假無人去reboot呀

9月24號歌單

20:33開場
1. 一千年以後
2. 新地球
3. 聖所
4. 黑武士

5. 西界
6. 茉莉雨
7. 關鍵詞
8. Love U U + 那些你很冒險的夢

9. 明天
10. 殺手