返回列表 發帖
最強system始終都係kktix
一踏正10點全世界買到+2分鐘KO曬, 乾淨俐落~
牛牛想買多張都難
AEG, cityline, u ...
mcjam 發表於 2018-8-16 01:11

不能認同更多 Kktix 真係一流
「微笑之中 接受還未有 答案。」

2018年12月15至29日、31日及2019年1月3日

2018年12月30日及2019年1月1至2日

原來得3場無咁黑 ...
阻住 發表於 2018-9-3 18:26

我以為最尾五場冇優先會好啲但原來只得三場唔絕望

都係得一個section980有靚位 點可能搶到
royloyloy 發表於 2018-9-3 20:30

已經有牛係fb話可以代訂 大家點都唔好幫襯呀

華仔天地會嘅門飛已經有得摞喇……有friend拿到除夕嘅980喺18行,冬至嘅12行
乐坛风云 發表於 2018-12-8 15:57

我 1/1 $580 21行 個位超靚

話說係有冇live band...又唔見華仔逐個credit,
有一part先有班musician出黎表演,
其餘時間佢地係台底?! ...
stephybest 發表於 2018-12-19 01:12

佢上次演唱會隊band特燈係後台,因為想個台多啲位用我諗今次都係

隊band會唔會好無feel

有人請我去睇劉德華,唔知去唔去好,個show好唔好睇? ...
Garfield 發表於 2018-12-19 09:37

我1/1先睇

misterben111 發表於 2018-12-28 22:21

今晚個場唱唱下取消左

https://youtu.be/OEonT7olelU
完整解釋cut show同唱如果有一天嘅片

如今佢57看從前 沙啞了聲線...
估唔到買左飛溫晒書最後冇得睇
希望佢下次唔好連唱咁多場

大家有飛嘅聽日(31/1)記得留意my love Andy Lau Tour fb 公佈退票方法

真係陰功,退票都咁麻煩
阿mark 發表於 2019-1-31 14:26

跟足$4000做法又填form又要郵寄。。。仲要五月先收到錢。。。

自從取消演唱會之後成個月都好似無露過面

其實佢可以去亞博搞補場好過退票喇 ...
masterdragon 發表於 2019-2-2 12:44

我覺得佢應該出黎交代一下
    好歌迷係演唱會個fb page話康文署唔公平要投訴
    咁何韻詩 Supper 周國賢 嘅fans咪要成日投訴
    又有人話只要肯補場就麥花臣九展都得
    好似唔知麥花臣可以坐幾多人咁
    麥花臣要補返八萬人至少開53場先得
    我覺得今次退錢方法同4000蚊一樣咁複習