返回列表 發帖
fb有人教用程式買lol
爛鬥爛
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

點買啊
lightupmylight 發表於 2018-9-4 11:05

冇學吖 咁做好似同牛冇分別咁
我淨係follow咗 佢而家做緊live
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

門票銷售情況 Ticket sale update(截至 As at 11:30am)
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 11 048
已售罄的場次Sold-out performance(s):沒有 No

原來而家會update

大陸13億人口,凈喺0.5億喺度搶票都不得了喇
lightupmylight 發表於 2018-9-4 14:12

應該仲會加
劉華wor
起碼廿場起步啦

再加用URBTIX咪又係入唔到
諗翻起睇古巨基嘅時候劉華做嘉賓
佢叫大家儲定錢年底佢開show
佢係咪一早就 ...
mgiks 發表於 2018-9-4 15:12

連SM上紅館都變咗黑洞座位表嘅時候
我哋更加唔好奢望啲天王巨星

天王巨星唔利用影響力帶頭制止黃牛都算
仲要變本加厲起價 兼嚟多個黑洞seating plan再炒多轉
真係好無奈
果然叫得做特首嘅都係一擔擔(唔特止劉華)

雖然係咁 但唔覺每年跨年show都好炒得架咩
royloyloy 發表於 2018-9-4 22:01

唔跨年都咁啦
留名睇遲啲歌神黑洞again
連巨星都唔做主動帶頭理下 咪一直惡性循環咯
呢兩三年咁多有叫座力嘅巨星 最多咪得子華神個seating plan似樣啲

大帝百度吧搵出嚟

1.忘情水(就幾句開場唱)
2.預謀
3.中國人
4.笨小孩
5.謝謝你的愛
6.獨自去偷歡
7.如 ...

阻住 發表於 2018-12-16 00:04

rundown國粵比例安排睇落去好似係同學友一樣
啲國語歌係成個巡迴固定不變嘅

大陸tour嘅話就將部分廣東歌轉返咗國語version

睇d圖,冇左個四個屏,視野真係開揚左好多
edwin0912 發表於 2018-12-16 01:00

四個mon真係好阻
坐山頂嗰啲又唔係話睇得清個mon
而且大多數演唱會係連mon都俾嘢擋住咗

三面台就話要照顧坐側面嘅人所以裝mon啫
四面台真係冇必要
入場咁貴唔通為咗睇mon咩

Sammi 美祖爛聲都照開
華仔應該好嚴重先腰斬
stephybest 發表於 2018-12-28 21:28

其實爛聲腰斬先係對觀眾負責
尤其啲多街客嘅演唱會 唔會好似忠粉咁包容

香港演唱會真係好唔人道
下下都連續唱十幾廿場
mychart- 發表於 2018-12-28 21:32

其實都係主辦同歌手自己決定啫
好似學友咁 咪唱三場休一日

misterben111 發表於 2018-12-28 22:21

啲comments mean到
把口使唔使咁臭

政治立場唔同
就想要人身體出事?

別睇少唱歌機器喎,無爆過肺越唱越強
其實連住開好定開3場休一場好? ...
iamsingingwong 發表於 2018-12-29 14:40

其實都係睇人
有啲歌手一唔連踩 中間休息嗰日即刻病

唔見得劉華剩係會開翻補場咁多場數啦
比我都會羅足20日期當開part 2啦
KLY 發表於 2019-1-2 15:02

今次咁樣衰 如果佢攞20日都未必批俾佢啦

《AXA 安盛呈獻 My Love Andy Lau World Tour - Hong Kong 2018》
《申請補場不獲接納---特別通告》

主辦 ...
lightupmylight 發表於 2019-1-18 18:46

要睇美吹啦

雖然有啲幸災樂禍,如果今年唔係EASON跨年的話,要等到2020尾先有機會,真係餓佢紅館LIVE好耐啦 ...
remus 發表於 2019-1-18 19:08

其實都唔係幸災樂禍啦
跨年檔劉華都已經連攞咗兩年
自己原因開唔到 冇理由政府仲會連續三年批俾你咩