返回列表 發帖
今晚唱少左首心只有你,23:09完場

20:30 開場?
siudans 發表於 2018-12-18 18:03

around 20:27

尋晚睇左
我坐綠藍轉角位 有條大電纜阻住
原來佢中間無左四面大電視
擺左響四角最高既位置
其實坐 ...
masterdragon 發表於 2018-12-18 22:49

講起轉角位,如果坐紅藍同黃綠果兩邊就好正,佢好多時間喺果兩邊升起個台

今晚其中一個大頭公仔出場無耐失足跌左落台,希望佢無事啦

下係咪好似基仔上次咁失足
stephybest 發表於 2018-12-19 23:55

兩個大頭公仔打對角喺台邊出黎,其中一隻想行去台中間跳舞時,差錯跌返落台邊。華仔見到都呆一呆,但因為成part 係medley, 唔可以停,所以係華仔同另一隻大頭公仔繼續表演。跌落台果隻到尾都無出返黎

今晚8:25pm 開場,11:10pm 完場
有個觀眾想跳上台,點知爭d 差錯腳跌左落台底,嚇親華仔,真驚果種

尋晚睇佐,歌單rundown應該都喺固定唔變咖啦,後面場次應該都唔會變,如果你喺以前睇過華仔演唱會嘅話,你 ...
乐坛风云 發表於 2018-12-23 22:43

情深的一句同一起走過的日子同前幾場比,兩首歌個次序調轉左

咁假裝這首歌出場嘅時候,有冇調轉過黎?假裝喺紅藍小舞台升起,一直都喺? ...
lightupmylight 發表於 2018-12-24 18:40

我之前睇果2場都係,之後睇再留意下

今晚楊千嬅同容祖兒去捧場,另外一個唔sure 係咪阿sa,睇得唔太清楚

今晚到Kay 媽去睇

其實佢99、01 、04同07年係開15-16場嘅,其餘就20場
仲有佢早期係開暑假,後來先開跨年

諗番起Joey同Sammi真係好搏
其實沙聲再唱好傷
Wing1211 發表於 2018-12-28 22:50

最經典都係Eason Duo 果次,第一場沙到尾場。。。

基本上華仔天地好多人都分到兩場最貴飛,以佢fan club 個規模咁大都有兩場飛,其實佢對fans 真係好好了。

一直惦念著!

新春期間丶一直惦念著!
感謝大家對我的愛! 明白大家補場的意願和我一樣!
我準備自資,從現在開始申請明年二月紅館檔期,
直到成功為止!每月會在這裡公佈申請成功與否。

溫馨提示:
成功申請的時間點,非我一人可以掌控,
盡了力也可能不一定是所有人的理想時間。
如果對大家產生任何不便,敬請諒解!
同時,大家仍要留意主辦機構的退票安排期限。

已退票的朋友:
你們會有優先購買原有同等數量及票價門票的權利,
到時申請成功後,我們會通知你。

不退票的朋友: 請把手上的門票保存好,
到時申請成功後,也需要麻煩你們進行登記換票程序,
登記方法盡量從簡,進行過程中若有難處,
再和大家一起分享和一起解決。

我會安排從取消的第一天門票換回我成功申請的第一天門票,
如此類推。
到時,我將盡力讓退票和不退票的朋友們,可以在同一地方、
同一位置、只是不同日子觀看,我會為大家努力一次,
這是我的意願!

我相信大家會和我一起讓補場的美夢成真!
華仔

http://www.awc618.com/%E8%8F%AF% ... 09&lang=zh-hant

Focus Entertainment Ltd
#劉德華 #MyLove #MyLoveAndyLauWorldTour