返回列表 發帖

感情事隨心答 Gin Lee:今日未結婚

Gin Lee今日同Supper Moment擔任星級嘉賓,接受學員提問。(蘋果日報)

李幸倪(Gin Lee)同Supper Moment今日到港台,出席「太陽計劃2018」活動,擔任星級嘉賓,接受由一眾學員化身嘅記者提問。Gin Lee笑指喺能力範圍內都盡量回答,若果被問及感情事,佢話:「唔知,隨心去答,我都唔知會唔會有一日結婚都唔講,或者未結婚已經講。」咁今日點答?佢話:「今日未結婚。」

被Supper Moment稱呼為「阿堅」嘅Gin Lee,笑指自從2012年已經咁叫,佢好欣賞對方熱血、鬥心同有幽默感,講到好似擇偶條件,Gin Lee笑言:「都係咁上下條件,男仔有幽默感先至唔會悶。」

至於Supper Moment就話2011年參與太陽計劃時,就向港台提議自己首《點滴》適合太陽計劃,點知7年後嘅今日終於願望成真,將其改編為歌曲《分享的勝利》,並與Gin Lee合唱。嚟緊佢哋會去台北舉行首次專場演出,適逢又係主音Sunny生日,Sunny話:「同舊年一樣都係喺台灣工作過。」佢班兄弟暗示今年送上驚喜就係唔為佢慶祝。

我覺得b會員或者j會員最有機
睇佢地恥笑堅堅好搞笑
當事人應該會enjoy
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

呀堅好似瘦左好多

我覺得b會員或者j會員最有機
睇佢地恥笑堅堅好搞笑
當事人應該會enjoy
JasOh103 發表於 2018-8-2 01:12

前者擺明係容海恩式幽默噶
驚Gin Lee笑唔出

美煎fit左啵

驚Gin Lee笑唔出
bagfgfcde 發表於 2018-8-2 08:56

容祖兒就識
容海恩wfc
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

呀堅好似瘦左好多
放空 發表於 2018-8-2 01:13

我都覺, 仲瘦過演唱會果時

FIT GIN 返黎了

瘦左,但塊面依然好大

莊會員會否考慮同煎煎結婚

希望到時sm演唱會有勁霆做嘉賓
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

驚Gin Lee笑唔出
bagfgfcde 發表於 2018-8-2 08:56

容海恩都有得結婚,Gin Lee遲早都會

今日係處
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

希望到時sm演唱會有勁霆做嘉賓
帥小寶` 發表於 2018-8-2 11:48

整首Rock版既 和每天 和每天!

容海恩都有得結婚,Gin Lee遲早都會
newguy 發表於 2018-8-2 12:25

拎GIN LEE同容海恩比,會否侮辱咗容海恩

拎GIN LEE同容海恩比,會否侮辱咗容海恩
gooloo 發表於 2018-8-2 14:31

arm
美容要同美容比 最公平對等
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

我介紹翁三姑俾佢識
等佢兩個唔洗日日提住自己係single
Happy and Blessed.

arm
美容要同美容比 最公平對等
b01091018 發表於 2018-8-2 18:48

煎煎明明靚D
30克~