返回列表 發帖
完全無法相信
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

歌手盧凱彤(Ellen)今日上午十點於跑馬地成和道69號高處墮下當場死亡,因為事出突然,震驚了整個娛樂圈,事實上連日嚟Ellen亦有出席公開活動,除了昨日ViuTV的《全民造星》的錄影外,3日當日亦有現身陳奕迅續約環球的記者會,晚上亦有到旺角麥花臣場館,欣賞許廷鏗演唱會。

一夜之間真係好大變化 sad
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

8點仲約小肥 9點45仲有上whatsapp
五分鐘後就出事………

31號仲話活著多好

太后9月12復工

點解咁多歌手有情緒病
咪就係因為有班人鍾意用放大鏡揣測歌手做每一件事嘅動機同原因咯

睇下上面啲comments就知啦
咩都鍾意拉埋一齊分析
人都已經去咗啦 咁都可以扯到去903頒獎搞到好似變成殺人兇手咁

其實無人講過903害死過ellen wor..不嬲都知ellen唔會care 903 d獎
只係話903對佢不嬲唔係好, 但人地 ...
Lewis 發表於 2018-8-7 10:13

咩叫DJ懶係惋惜
班DJ同啲歌手經常見面 佢哋之間有幾fd我哋都唔知 呢啲唔係人之常情咩?
更何況DJ對ellen嘅支持其實真係唔差
at17都贏過全盛時期嘅twins啦
只不過到最後頒獎嘅時候真係唔由得佢哋控制啫

過左一星期, 到現在都覺得好唔真實....
快劍俠 發表於 2018-8-13 00:03

Agree…
成件事突然到而家都仲係覺得佢冇離開

「上輩那絕唱 讓我接力唱 後世那夢想 若我見不上 交給些新女孩唱」