返回列表 發帖

[Dec/2018] 薛家燕愛你無限60年演唱會

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務
演出名稱: 六福珠寶呈獻薛家燕愛你無限60年演唱會
演出日期: 2018年12月4及5日 (2場)
演出時間: 晚上8時15分
演出地點: 紅磡香港體育館
票價: HK$780/ $580/ $380
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (只限星期一至五, 上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購12張門票。每次經熱線/網上訂購上限為12張。每張門票手續費為HK$32。)

佢件衫...

皆大歡喜古裝+現代主題曲+乜都盞
仲有好多經典歌

好想同Nancy瘋狂跳十字步

原來早幾日預告Captain Nancy有搞作就係演唱會
好勁呀家燕媽媽

留名等睇坤哥做嘉賓

原來早幾日預告Captain Nancy有搞作就係演唱會
好勁呀家燕媽媽

留名等睇坤哥做嘉賓 ...
masterdragon 發表於 2018-8-13 13:51

留名等睇王梓軒做嘉賓
同家燕媽媽一齊華麗轉身

登基服同超長事業線睇怕走唔甩
【This is MC】澳門見

嘿呀嘿呀嘿 嘿呀嘿呀嘿

呢首真係養老保險
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

nancy 笑死人咩
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

我想聽弟子虧
DM多仔多到覆唔哂

想同家燕一齊唱乜都盞

THANOS幾時先肯收埋佢粒寶石

簽名被屏蔽

睇錯左the sound of Nanny

真係:人生多驚喜
love wins!

hey hey hey hey hey hey hey hey hey
舞來舞去 不日內開始錄音。

Love家燕NO.1

想買 780
希望搶到啦 !

唯一仲唱緊嘅薛姓女歌手

正,支持家燕姐

DM多仔多到覆唔哂

唯一仲唱緊嘅薛姓女歌手
kwanie 發表於 2018-8-13 20:48

Fiona捱多30年就會係今日嘅家燕媽喇
DM多仔多到覆唔哂

家燕媽媽唱信者得愛 好正啊
https://youtu.be/pSMzpjngnDM

哇,nancy件衫 (封面成件事好復仇者聯盟...)

一萬人跳十字步
「微笑之中 接受還未有 答案。」

留名等睇王梓軒做嘉賓
同家燕媽媽一齊華麗轉身
表妹保莉 發表於 2018-8-13 13:54

家燕落台換衫
留10分鐘廁所位俾半邊女婿梓軒solo
尾場加插向囡囡求婚
完場大合唱皆大歡喜兼向780觀眾掟利是

薛家燕 - CAPTAIN NANCY

曲:王梓軒 / T-Ma
詞:C君 (Rap詞:王梓軒)
編:T-Ma
監製:王梓軒 / 何秉舜@goomusic

大家快D練定家燕媽媽既飲歌,到時一齊大合唱

紫嬸嬸做音樂總監
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

好期待家中的太陽首次live

紫嬸嬸做音樂總監
l00540 發表於 2018-8-14 09:09

點解唔搵黎小田?

雖然唔會買飛入場睇,但幾正咁

薛家燕 - CAPTAIN NANCY

曲:王梓軒 / T-Ma
詞:C君 (Rap詞:王梓軒)
編:T-Ma
監製:王梓軒 / 何秉舜@goo ...
hin仔 發表於 2018-8-14 01:04

齋睇trailer已經夠拎女金+至尊歌啦

hlyung 發表於 2018-8-14 19:10

真心正
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

回復 34# JayantL

好上腦囉真係呀姐真係唔會學到呢d

分分鐘賣得好過gin lee

回復 34# JayantL

大家投呢首做我最喜愛的歌曲

hlyung 發表於 2018-8-14 19:10

新城女金就有份
903會唔會上新城台寶既歌呀

新城女金就有份
903會唔會上新城台寶既歌呀
Wing1211 發表於 2018-8-15 01:20

等如艾粒啲歌唔會出現係其他台一樣

等如艾粒啲歌唔會出現係其他台一樣
misterben111 發表於 2018-8-15 03:06

希望TVB會派,爭金曲金獎

希望TVB會派,爭金曲金獎
Wing1211 發表於 2018-8-15 09:10

仲可以做一期tvb週刊封面

唔明點解會批

唔明點解會批
lblemon 發表於 2018-8-15 14:10

家燕媽呢個名好難唔批喎
DM多仔多到覆唔哂

唔明點解會批
lblemon 發表於 2018-8-15 14:10

1. 首次在紅館開演唱會
2. 入行60週年

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

家燕媽呢個名好難唔批喎
mosesming 發表於 2018-8-15 14:46

如果紅館要家燕媽媽同gin lee之間二揀一 好大機會揀家燕媽媽

家燕媽呢個名好難唔批喎
mosesming 發表於 2018-8-15 14:46

申請左好多次

最愛 :

周國賢.迪子.蔣雅文.黃馨

唔知王祖藍申請開2場紅館個唱(NOT福䘵壽)批唔批呢

首歌好似鄧達智作,肥佬ban梗
新城女金正,gin lee嬲嬲又玩封殺
iamsingingwong 發表於 2018-8-15 15:08

首歌好似是王梓軒作曲,C君作詞.