返回列表 發帖

(劇透全民造星十強)姜濤後悔公開處男之身

蘋果日報

姜濤今日話好後悔喺鏡頭前承認自己係處男

被娛樂主播Koey問有冇拍過拖,姜濤伸脷好可愛。

被問到係處男時,姜濤唔知點答。

喺Koey耳邊承認處男。(ViuTV電視截圖)

ViuTV《Good Night Show全民造星》目前播緊30強嘅淘汰賽,但實際上10強已經誕生,據《蘋果》了解,10強除咗大熱姜濤、楊樂文(Lokman)、龍志權、梁業(肥仔)同陳卓賢(Ian)之外,仲有江熚生(Anson Kong)、應智越(細貓)、邱士縉(Stanley)、李駿杰(Jeremy)、同呂爵安(Edan),之前被視為入硬10強嘅許靖韻舊愛羅啟聰(狗毛),竟然出局10強止步。

據《蘋果》收到消息,ViuTV決賽嗰晚決定進行直播,到時可能會搞埋觀眾網上投票,但地點同確實時間等尚在研究中。另外,目前起碼有3間包括唱片公司爭住簽姜濤,而ViuTV有意搞男團,成員當然有姜濤份。

《蘋果》今日打畀姜濤,對於ViuTV有意組男團預埋佢,問姜濤點睇?姜濤話:「o依家呢個圈發展個人可能好難,但我唔係百份百有信心對香港嘅男團,本身佢哋冇做過男團,希望會做好,唔好太快推出嚟,train到觀眾覺得OK先至推出嚟,因為香港男團質數好似唔係好高,所以就咁推出嚟會畀人話,寧願唔好咁快。」講到有幾間公司包括唱片公司爭住簽佢,姜濤話:「係開心嘅,即係某啲特質畀人睇中。」姜濤話自己仲有不足之處,會努力做好。

上星期《全民造星》節目中,姜濤接受口才應對訓練,娛樂主播Koey問佢有冇拍拖時,姜濤話過冇,只係試過暗戀人,之後Koey再追問佢係咪處男,姜濤勁尷尬咁笑,之後喺Koey耳邊話:「係。」19歲嘅姜濤承認自己係處男之身。不過,今日佢同《蘋果》講開當日自揭係處男一事時勁後悔講出嚟,佢話:「都唔知點解答到咁,都後悔咁樣答,自己嘅事畀人知道唔係幾好。」

個人感想 : 香港男團冇得做,倒不如搵間大公司簽,再搵路返大陸發展(偶練2好似2019年頭播)
Btw處男姜B❤我愛妳

因為香港男團質數好似唔係好高

希望大家可以一人一碟支持新團啦
其實學 produce 101 咁純民意好過
票都唔肯投既人 點會出錢支持佢地

Viu會唔會又開間"全民娛樂/造星娛樂"

無阿DEE。。。????

FRANKIE 幾靚仔.. 不過唔唱得..SAD

Viu會唔會又開間"全民娛樂/造星娛樂"
星夢情真 發表於 2018-9-4 21:24

咁咪同以前ATV簽LLV一樣咯WFC
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

簽名被屏蔽

其實點解冇人覺得姜濤呢啲cute 係扮出嚟?
真係好假喎

快啲簽英皇然後出寫真畀一眾姐姐鑑賞

呢個show入面有個參賽者係hehe
唔知呢度d會員知唔知呢
利申:唔係鏡粉

唔知呢度d會員知唔知呢
tom 發表於 2018-9-5 00:16

細貓?

唔知呢度d會員知唔知呢

Anson lo?

細貓?
艾石仔 發表於 2018-9-5 00:22

雖然佢之前同jeremy玩cp,但睇過佢d live覺得佢好直喎
今日佢先話佢係韓國讀書時溝韓妺,但被拒絕

梁奕藍?
帶起音樂 Music Onair
一個推廣本地獨立音樂的平台
https://www.facebook.com/hkmusiconair
IG:music.onair

Anson lo?
myrichardac 發表於 2018-9-5 00:38

Anson Lo真係好hehe,除左佢都諗唔到另一個

唔知呢度d會員知唔知呢

jeremy?

"目前起碼有3間包括唱片公司爭住簽姜濤"
想知道有邊三間
我覺得肯定有英皇

想知道有邊三間
我覺得肯定有英皇 ...
721AXA 發表於 2018-9-5 01:32

我覺得冇... 反而覺得有蕭生果間

唔知呢度d會員知唔知呢

係咪有個好前期就foul左既DC?

我覺得冇... 反而覺得有蕭生果間
people 發表於 2018-9-5 02:46

英皇呢排咁鍾意簽埋啲kol
證明佢地應該都幾貼trend
所以應該都有留意呢啲人

回復 12# myrichardac

Bingo不過其實都唔係咩秘密啦
佢係城大danso個時都好公開 又po曬相放閃
又有個得佢同條仔嘅hashtag
利申 同一間中學 一直有follow佢ig
利申:唔係鏡粉

英皇呢排咁鍾意簽埋啲kol
證明佢地應該都幾貼trend
所以應該都有留意呢啲人 ...
721AXA 發表於 2018-9-5 11:13

唔係貼trend   而係英皇中意搵已經有固定fans base既人咁樣會容易過谷一個完全素人好多
所以三間之一 有英皇都唔奇

我反而想知viutv係唔係已經私底下簽了某d人
點解karson會代表到viutv出去參加歌唱比賽

Anson Lo個鼻好假喎大佬

想知道有邊三間
我覺得肯定有英皇 ...
721AXA 發表於 2018-9-5 01:32

見king jer有出post講姜b(好似係第二次了) 唔通...

回復 15# jasonbloom
https://youtu.be/pPGk6httBbo

回復  jasonbloom
angelcheng0203 發表於 2018-9-8 10:59

有D頂唔順, 但STANLEY幾正

我觉得真係型靓正唔会参加呢类骑哩show

我觉得真係型靓正唔会参加呢类骑哩show

回復  myrichardac

Bingo不過其實都唔係咩秘密啦
佢係城大danso個時都好公開 又po曬相放閃
又 ...
tom 發表於 2018-9-5 11:32

我都係聽親戚講佢係佢中學男同學個ex