返回列表 發帖
艾粒做嘉賓 XD
ansen514 發表於 2018-10-16 21:37

仲有twins 後悔冇一早去買飛
「微笑之中 接受還未有 答案。」

阿嬌係咪仲未訓醒,唱到咁~

軒仔會同斌女合唱預言書/ 笑忘書 還是 黃色大門/ 紅屋頂
l00540 發表於 2018-10-16 18:51

預言書

是不是第一次同Kenny合唱?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

Ready to Go
La La 世界
Girls
跟蹤妳
個頭痕唔痕呀 (with I Love You Boyz)
我我我有個胸部 (by I Love You Boyz)

一起喝采
去邊道
少年成熟記事簿
高妹(Steven Solo)
人造雪(Steven Solo)
分手不要太悲哀 (Kenny Solo)
戀愛最初回 (Kenny Solo)
爭你

男生圍
皇室堡主
流星雨 + 半成年 + 心急人上 + 愛情當入樽(with Twins)
死性不改 (with Twins)
總有一站愛上你

一安
手足
大男孩
我長大了(Steven Solo)
預言書 (with 張敬軒)
眼紅館

二安
La La 世界

隻情陷百老匯唔知去咗邊, 下晝叱咤樂壇訪問先話會唱

Ready to Go
La La 世界
Girls
跟蹤妳
我我我有個胸部 (by I Love Y ...
阻住 發表於 2018-10-16 23:22

下年同I Love you Boyz開紅館

Ready to Go
La La 世界
Girls
跟蹤妳

好少歌啊
自己歌一大堆都冇唱

情陷百老匯講咗唔只一次
又冇唱

Ready to Go
La La 世界
Girls
跟蹤妳

好心 encore 死性不改 啦

好開心有心急人上,如果唱埋悄陷百老匯就perfect
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

下年同I Love you Boyz開紅館
l00540 發表於 2018-10-16 23:26

Boyz 下年12月開紅館

好心 encore 死性不改 啦
阿mark 發表於 2018-10-16 11:28 PM

唱咗喇
換情陷百老匯好過
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

hin0526 發表於 2018-10-17 12:00 AM

正呀!!!
超級開心終於開紅館
可惜無乜可能跨年

hin0526 發表於 2018-10-17 00:00

邊度講嫁?

個show 好感動 睇到喊 不過如果可以唱多d自己歌就好啦

軒仔同kenny定3個合唱左預言書?

hin0526 發表於 2018-10-17 00:00

source?????????

個show真係好好好好好好好好睇
快歌環節勁high, side track揀得0岩
佢地兩個無論唱同跳表現得都好好
感動位好多
希望仲有機會睇到佢地唱返今晚冇唱0個幾首主打歌

(利申: 我係鐵粉)

冇「跳班生」!

唱咗喇
換情陷百老匯好過
Qmen 發表於 2018-10-17 00:01

我意思係獨唱

原來史提芬偶像是GIGI

紅館要唱埋將錯就錯!
人大了珍惜今次不可有下次

紅館要唱埋將錯就錯!
alexleung 發表於 2018-10-17 10:10

係啦~呢首冇唱真係最大遺憾

個SHOW 比我想像中好睇好多!!氣氛high 到爆, 企左半場要笑位有笑位, 感動位又聽到我眼濕濕, 大男孩live 真係加左好多分好感動
d 痴女fans 好瘋狂都有唔少hehe入場睇, 佢地真係男女通殺
好多回憶, 細個果陣成日聽佢地d歌, 琴晚好多歌真係仲記得點唱
最尾真encore 襯混亂去到台前, kenny 同我好近, 叫到顛左
嘉賓真係冇得輸啦, 聽到死性不改合唱版同預言書合唱版
想聽既歌都唱哂, 唯一係情陷百老匯差少少咋
真encore 果陣 同d痴女一齊叫情陷百老匯, 臨尾mani 係聽到嫁, 可惜band 已經起左lala世界既intro
希望下年真係紅館見啦

Ready to Go
La La 世界
Girls
跟蹤妳

其實都預咗係Twins,佢哋邊有咩嘉賓可請
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

其實都預咗係Twins,佢哋邊有咩嘉賓可請
風見志郎 發表於 2018-10-17 12:16

好想聽愛神G箭
如果GIRLS搵到MAGGIE番黎合唱就正

好想聽愛神G箭
如果GIRLS搵到MAGGIE番黎合唱就正
艾石仔 發表於 2018-10-17 12:18

呢D反曬面點會嚟,好彩唔係Angela就真,開頭我以為請嘅女子組合,佢哋叱咤樂壇話冇合作過,我以為係2R或者Krusty,點知都係Twins。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

呢D反曬面點會嚟,好彩唔係Angela就真,開頭我以為請嘅女子組合,佢哋叱咤樂壇話冇合作過,我 ...
風見志郎 發表於 2018-10-17 12:29

twins點會冇合作過

twins點會冇合作過
gooloo 發表於 2018-10-17 13:41

咪就係話囉

呢D反曬面點會嚟,好彩唔係Angela就真,開頭我以為請嘅女子組合,佢哋叱咤樂壇話冇合作過,我 ...

I LOVE YOU BOYZ 以前有冇合作過

I LOVE YOU BOYZ 以前有冇合作過
Kyle_ 發表於 2018-10-17 16:19

佢姐夫 =。=

佢姐夫 =。=
風見志郎 發表於 2018-10-17 16:37

哩個我知呀
但音樂上唔記得有冇合作過

BTW 琴晚張彥博坐我後面果行, 真人都幾靚仔

乜maggie同佢地反左面咩
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

望落好似好少歌咁其實得去邊度 美麗與快樂同情陷百老匯未唱..

望落好似好少歌咁其實得去邊度 美麗與快樂同情陷百老匯未唱..
harry 發表於 2018-10-18 09:38

去邊道有唱啊
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

harry 發表於 2018-10-18 09:38

璃璃少女?

其實以Boyz既唱功同舞蹈加埋樣貌,其實真係岩曬而家啲迷韓國男團既迷妹
學steven話齋,復出啦好嗎

其實以Boyz既唱功同舞蹈加埋樣貌,其實真係岩曬而家啲迷韓國男團既迷妹
學steven話齋,復出啦好嗎 ...
Wing1211 發表於 2018-10-18 17:02

其實人氣咁多年90%係靠Kenny

學steven話齋,復出啦好嗎 ...
Wing1211 發表於 2018-10-18 17:02

電台又吾support,steven又轉左公司

電台又吾support,steven又轉左公司
筠筠 發表於 2018-10-18 19:29

而家啲電台指標就由佢啦
仲有幾多後生既聽電台
一個show睇得出無電台support都可以咁受歡迎
轉公司者
但係BOYZ呢個名始終係EEG
SHE成員夠自組公司啦
時代變左啦

好正呀!!!好似無錄影

好想睇,佢地d女fans會唔會比shine仲瘋狂?
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復 87# 帥小寶`

你想要mini cookies定係stephy miki kary angela?
舞來舞去 不日內開始錄音。

而家啲電台指標就由佢啦
仲有幾多後生既聽電台
一個show睇得出無電台support都可以咁受歡迎
轉公司 ...
Wing1211 發表於 2018-10-18 19:49

好想佢地可以拎最喜愛組合 可以出返歌

回復  帥小寶`

你想要mini cookies定係stephy miki kary angela?
黃家正 發表於 2018-10-18 20:29

當然係stmk唔要a
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

璃璃少女?
l00540 發表於 2018-10-18 16:53

係係係 打錯左去邊道

回復  帥小寶`

黃家正 發表於 2018-10-18 20:29

mini cookies 依家係2 pair 不和應該唔會有重組既一日

好想睇.....可惜無時間去...
當年追棒過既歌手=口=

上年吳浩康開完Star Hall都話下年上紅館,結果人氣打回原形...
Boy'z嘅紅館....我想睇呀,不過唔敢奢望短期內開得成囉...

而家係咪興演唱會唔出DVD唔出卡拉OK版架喇?難得有戀愛最初回Live...如果唱K有得唱就好喇

預言書

大男孩

上年吳浩康開完Star Hall都話下年上紅館,結果人氣打回原形...
Boy'z嘅紅館....我想睇呀,不過唔敢奢望短期 ...
Riverfish 發表於 2018-10-20 18:50

依家有官方录低摆上网都好,香港真系好多show无得留念

大陆基本大部分都有高清
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。