返回列表 發帖
Shine 都開到2 次紅館
佢地先Star Hall
人大了珍惜今次不可有下次

Kenny solo part九成九又係吹saxophone唱眼紅館
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

簽名被屏蔽

NO....其實Cookies嘅友誼okay…只要無咗個八婆區文詩呢隻小強,隨時都可以reunion…根本呢條八婆最唔應該 ...
amy 發表於 2018-9-9 03:22

可憐穎穎遠走內地, 最近連撞車受傷都冇人知, 據聞早年THERESA同KENNY都有兩句~希望BOYZ個SHOW可以搞得好D LA
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

英皇幾時幫3t開?mandy大大個地鐵廣告好紅呢
iamsingingwong 發表於 2018-9-9 12:12

唔會啦 之前工作上接觸過Mandy佢真係一個好簡單既人黎既
雖然係咁拍廣告 但佢真係志不在此

簽名被屏蔽

英皇幾時幫3t開?mandy大大個地鐵廣告好紅呢
iamsingingwong 發表於 2018-9-9 12:12

呢個嚴格嚟講,都唔係組合

慈雲山鄭列瓊幾時集氣幫真.鄭列瓊開演唱會

簽名被屏蔽

有冇坐位表?

如果Steven瘦番都正

gooloo 發表於 2018-9-12 18:48

G持kingjer開金口

如果Steven瘦番都正
frankie_0401 發表於 2018-9-13 10:43

睇咗今日出個 interview真係瘦返wor~宜家靚仔返同出道個樣差無幾

回復 54# oreo

Theresa 曾經同阿sa有兩句...如今...
舞來舞去 不日內開始錄音。

Server busy lol

得返380 580單丁
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

等加場

估唔到都真係幾難買, F5左好耐先入到, e+得返少量單丁位
希望見反應咁好 推到加場啦

同是蛋公司
偶像派Boyz反而賣得好過Deep/ 立立
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

因為我覺得kenny突然紅左少少係因為美容廣告,有少少話題,咁mandy一樣有delay廣告,英皇係咪應該諗下3t  ...
iamsingingwong 發表於 2018-9-12 23:18

唔好話Mandy, 就連Yumiko都已經唔係旦記喇wo...
同是蛋公司
l00540 發表於 2018-9-14 11:19

即係集體回憶真係好賣得

簽名被屏蔽

會唔會唱 sun boyz 的歌,然後請 taxi 陳做嘉賓

同是蛋公司
l00540 發表於 2018-9-14 11:19

DEEP 都賣得好(自己)架上次,係加埋立立就.....
【This is MC】澳門見

回復  oreo

Theresa 曾經同阿sa有兩句...如今...
黃家正 發表於 2018-9-14 05:23

係咩....佢同KENNY都有兩句架
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

Shine 都開到2 次紅館
佢地先Star Hall
alexleung 發表於 2018-9-9 10:09

shine起码有几首冠军歌同组合金,好似
朝朝暮暮讓你猜想如何馴服我。

門票配售已完畢  

nonkul

阻住 發表於 2018-9-13 11:54

有冇人知如果我係section 3 嘅23/24座位 即係section 3嘅邊格?每次都係去到現場先知自己係邊格
「微笑之中 接受還未有 答案。」

有冇人知如果我係section 3 嘅23/24座位 即係section 3嘅邊格?每次都係去到現場先知自己係邊格 ...
misterben111 發表於 2018-9-21 01:00

一個格有十幾個位
Seat1係由section 3-1 由右至左咁去
可以自己計返大約係邊個格

冇記錯既話就係咁
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

一個格有十幾個位
Seat1係由section 3-1 由右至左咁去
可以自己計返大約係邊個格

冇記錯既話就係咁 ...
dongbb2332 發表於 2018-9-21 01:06

Thanks
「微笑之中 接受還未有 答案。」

回復 77# SA弟林

咁好賣都唔加場既...

shine起码有几首冠军歌同组合金,好似
kenny211 發表於 2018-9-16 08:12

其實Shine都係偶像派,唱Live仲差過Boy'Z

唔知會唔會加場呢?

唔知會唔會加場呢?
angieangry 發表於 2018-10-1 11:53 AM

要加早就加啦
宜家都咩時候喇
明顯只得一場
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

要加早就加啦
宜家都咩時候喇
明顯只得一場
Qmen 發表於 2018-10-1 14:51

可惜 想買都買唔到

唔爭在2R
Jacz 發表於 2018-9-7 14:54

我一直都在等2R。期待奇跡的出現!Rosanne一直都在香港。

我一直都在等2R。期待奇跡的出現!Rosanne一直都在香港。
aR佬 發表於 2018-10-10 19:29

我一直都在等cookies。期待奇跡的出現!
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

我一直都在等cookies。期待奇跡的出現!
帥小寶` 發表於 2018-10-12 15:58

希望碎餅重圓
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

斌女真係基到出面

希望碎餅重圓
oreo 發表於 2018-10-15 16:00

四餅就夠
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

gooloo 發表於 2018-9-12 18:48

支持!!!!! 好想瘋狂舞吧舞吧!!

其實Shine都係偶像派,唱Live仲差過Boy'Z
阿mark 發表於 2018-9-23 17:32

你肯定?我唔知Boyz啲live係咪好啲因爲佢哋出道冇幾耐已經散,有幾多唱live機會⋯⋯

你肯定?我唔知Boyz啲live係咪好啲因爲佢哋出道冇幾耐已經散,有幾多唱live機會⋯⋯ ...
Serendipity 發表於 2018-10-16 01:22

起碼好過黃又南先

等陣現場有簽名精選賣

Source: kklive fb

軒仔會同斌女合唱預言書/ 笑忘書 還是 黃色大門/ 紅屋頂
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

起碼好過黃又南先
阿mark 發表於 2018-10-16 07:41

天佑一定贏晒囉好冇
【This is MC】澳門見

啱啱仲買到簽名版,$140

好多學生妹

Steven d live
我以為首首都喊緊
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而