返回列表 發帖

當TWINS, BOYZ, AT17, SHINE, E-KIDS, HOTCHA, sky都可以reunion, COOKIES 依然玩緊塑膠姊妹情既階段, 呢個結局真係太悲哀了, 雖然AT17已成為絕響, 但起碼都叫同生共死, 相比之下, Cookies佢地既友誼真係淡如水, 薄過紙希望boyz唱眼紅館, 男生圍,girls, 情陷百老匯, 跟蹤妳, 分手不要太悲哀, 預言書, 風箏與風
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

cookies應該都有實力開紅館,有吳雨霏和鄧麗欣兩個系度,都可以keep住人氣 ...
乐坛风云 發表於 2018-9-8 09:23

可惜不和,4餅定9餅都冇乜可能加上各自有唔同生活
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

NO....其實Cookies嘅友誼okay…只要無咗個八婆區文詩呢隻小強,隨時都可以reunion…根本呢條八婆最唔應該 ...
amy 發表於 2018-9-9 03:22

可憐穎穎遠走內地, 最近連撞車受傷都冇人知, 據聞早年THERESA同KENNY都有兩句~希望BOYZ個SHOW可以搞得好D LA
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

回復  oreo

Theresa 曾經同阿sa有兩句...如今...
黃家正 發表於 2018-9-14 05:23

係咩....佢同KENNY都有兩句架
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

我一直都在等cookies。期待奇跡的出現!
帥小寶` 發表於 2018-10-12 15:58

希望碎餅重圓
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

好開心有心急人上,如果唱埋悄陷百老匯就perfect
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

呢D反曬面點會嚟,好彩唔係Angela就真,開頭我以為請嘅女子組合,佢哋叱咤樂壇話冇合作過,我 ...
風見志郎 發表於 2018-10-17 12:29

乜maggie同佢地反左面咩
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

望落好似好少歌咁其實得去邊度 美麗與快樂同情陷百老匯未唱..
harry 發表於 2018-10-18 09:38

去邊道有唱啊
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?

回復  帥小寶`

你想要mini cookies定係stephy miki kary angela?
黃家正 發表於 2018-10-18 20:29

當然係stmk唔要a
誰在一雙手鬆開之後
懷念一束飛走的氣球?