返回列表 發帖
AEG 次次都係咁衰,反而信用卡優先嘅位通常幾好
eg. 剛剛劉華東亞卡訂嘅位全部都係果個價錢嘅頭3行 ...
melodysa 發表於 2018-12-28 20:11

系啊,我都系前3排,CITYLINE比較正規公正。AEG自己炒牛。。。衰得盡

垃圾AEG,680去到33行,次次俾D最後排位,DLLM
nopop 發表於 2018-12-28 13:36

我自己買380都係36行

AEG 次次都係咁衰,反而信用卡優先嘅位通常幾好
eg. 剛剛劉華東亞卡訂嘅位全部都係果個價錢嘅頭3行

自我安慰:入去聽學友唱歌姐,山頂轉角位都冇所謂啦

段數比較正呱?優先飛起碼唔使食黃牛價黎睇吖
lightupmylight 發表於 2018-12-28 16:21

角落段啊!!!頂

段數比較正呱?優先飛起碼唔使食黃牛價黎睇吖

好想睇但冇飛
「微笑之中 接受還未有 答案。」

優先訂飛真係垃圾,坐36行

聽講優先飛已經出佐

根本入唔到去,唯有等陣先

啱啱入去見到全部售罄
阻住 發表於 2018-10-12 21:10

預料之中,但睇翻上一次2016那次跨年公售,其實個次賣得好慢,當時晚上八點機仲有380嘅飛放出黎,680賣咗好幾日先全部售罄。啱公售嘅時候,學友d飛都未炒得起,後面北京首站演出之後,口碑太好,香港嘅飛炒起咗

啱啱入去見到全部售罄

門票銷售情況Ticket sale update
(截至As at 6:30pm)
以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 18
已售罄的場次Sold-out performance(s): 11, 12, 13, 19, 20, 27, 29/1/2019

都好多國語歌呢,又好多大陸觀眾。希望下次再開可以九成廣東歌
Crooks 發表於 2018-10-12 18:49

我與你
非常夏日
今晚要盡情
慢慢(國)
離人(國)
這麼近(那麽遠)
忘記他
愛火花
怎麼捨得你

她來聽我的演唱會(國)
我真的受傷了(國)
頭髮亂了
和好不如初

寂寞的男人
遙遠的她
野貓之戀
餓狼傳說
如果這都不算愛(國)
我醒著做夢(國)

不經不覺
春風秋雨
你的名字我的姓氏
愛是永恆
祝福(國)

Encore
友情歌 (1985-2015)
[用餘生去愛(國) + 給朋友 + 心如刀割(國) + 不老的傳說 + 離開以後 + 一千個傷心的理由(國) + 只想一生跟你走 +
我等到花兒也謝了+ 分手總要在雨天 + 吻別(國) + 每天愛你多一些 + 李香蘭 + Amour + 情已逝]
如果.愛(國)

三分之一國語歌,今次記者招待會話可能會加多幾首經典,rundown可能都會有少少變動

其實都唱左好多廣東歌喇喎
lemontea1069 發表於 2018-10-12 18:06

都好多國語歌呢,又好多大陸觀眾。希望下次再開可以九成廣東歌

上次睇完今次rundown一樣真係冇興趣再去
幾時先可以開個為香港人開嘅廣東歌演唱會? ...
Crooks 發表於 2018-10-12 16:13

其實都唱左好多廣東歌喇喎
【This is MC】澳門見

應該早已沒期待 應該心死為何仍未看開

學友都算有良心
【This is MC】澳門見

上次睇完今次rundown一樣真係冇興趣再去
幾時先可以開個為香港人開嘅廣東歌演唱會?

想講粗口
love wins!

睇住啲飛一張一張咁去但到1423都未入到

(截至As at 1pm) •以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 22825
•已售罄的場次Sold-out performance(s):N/A

個人流管制好得意, 賣得時快時慢....

(截至As at 12:30pm) •以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 29114
•已售罄的場次Sold-out performance(s):N/A

純粹靠運...
urbtix今次個新意
阻住 發表於 2018-10-12 10:46

頭先login係問我係果串數字有幾多個6字

1217重買到17號row 22
好幾場680重有大量
尾場所有票價得翻單丁位

是咪好多人霸住啲Session但又唔買霏
上次大帝個半鐘都聲稱賣咗四萬五千張霏

以上節目尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above event: 54642
已售罄的場次Sold-out performance(s):N/A

11點仲有60000幾張飛啵

純粹靠運...
urbtix今次個新意
阻住 發表於 2018-10-12 10:46

點解我睇唔到呢個頁面,真係冇咩運氣啊

點入到咖
lightupmylight 發表於 2018-10-12 10:20

純粹靠運...
urbtix今次個新意

10:03入到去, 買到尾場Row C

BTW,登入多咗項係俾8個數字然後根據指示入其中3個 ...
阻住 發表於 2018-10-12 10:09

點入到咖

10:03入到去, 買到尾場Row C

BTW,登入多咗項係俾8個數字然後根據指示入其中3個

又用翻retry

680都幾光明

update咗, 依家15場有70,000場張霏
應該同Part 1一樣Row C係第一行
阻住 發表於 2018-10-11 17:52

好良心
可惜已經睇咗兩次 今次冇乜興趣嚕
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

阻住 發表於 2018-10-11 17:52

算幾開揚了

10月12日星期五特別安排

由於10月12日(星期五)有熱賣節目於上午10時開始發售門票,城市售票網網站會作特別安排,以維持網上購票的秩序,詳情如下:

(a) 當日上午10時前
上午10時前已登入網站的連結均不能延續至上午10時後。

(b) 當日上午10時起
在顧客等候登入城市售票網網站時,系統會提供自動為顧客嘗試再次登入功能,直至另行通知。

(c) 當日開售的張學友演唱會門票尚餘少於1 000張時
系統會停止提供自動嘗試再次登入功能。

點解賣剩1000先停止auto retry

睇生果報話鄭中基羅左4日農曆年期
KLY 發表於 2018-10-5 13:24

近年完全冇係樂壇出現過,都可以再開紅館,勁~

有冇公售座位圖睇下吖

KLY 發表於 2018-10-5 13:24

咁又要搶啦

佢開完之後一個禮拜係新年,係咪又係俾校長攞左個期?
misterben111 發表於 2018-10-3 23:09

買黃牛都有成功唔成功之分?
JayantL 發表於 2018-10-5 00:59

等佢地幫手f5

成功搵tb黃牛買到尾場680
af_k1 發表於 2018-10-5 00:42

買黃牛都有成功唔成功之分?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

成功搵tb黃牛買到尾場680

試左接近六個鐘最後都係得個吉
應該早已沒期待 應該心死為何還未放開

我覺得這一種方法並不能制止黃牛炒票,到時候只會炒得更高,畢竟越罕有嘅野越貴

優先訂票經已全部售罄

未買到霏既可以下周五辦公時間開定三十個browser睇321重試中無限loop

—-
下周五公售15場共60,000張霏

Source: urbtix

入到
尾場$680/$380少量又俾人HOLD起哂

有幾日平日場$680/$380大量任買