返回列表 發帖

[Jan/2019]A Classic Tour 學友.經典世界巡迴演唱會‧再見篇

演唱會名稱:A Classic Tour 學友.經典世界巡迴演唱會‧再見篇
地點:紅磡香港體育館
日期:2019年 1 月 11, 12, 13, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 27, 28, 29 日
時間:20:15
票價:HK$980 / $680 / $380

優先訂票: 東亞信用卡 2018年10月4-8日
www.aegticketing.com Tel: 28611611

【This is MC】澳門見

有用咩,最多咪多咗騙案
我五台灣場搞延後攞霏因為台灣有班人好鍾意搶完五月天之後上ptt同人換 ...
阻住 發表於 2018-10-3 15:16

有用咩 <--- 好好多, 得14日炒飛, 時間少炒都無咁高價啦

學友都算有良心

上次睇完今次rundown一樣真係冇興趣再去
幾時先可以開個為香港人開嘅廣東歌演唱會? ...
Crooks 發表於 2018-10-12 16:13

其實都唱左好多廣東歌喇喎

AEG 次次都係咁衰,反而信用卡優先嘅位通常幾好
eg. 剛剛劉華東亞卡訂嘅位全部都係果個價錢嘅頭3行 ...
melodysa 發表於 2018-12-28 20:11

Cityline 公平好多

學友既Live 聽到定個人定左

尋晚睇咗,78段最尾個行,真心好睇……2016都有睇,2016個次餓狼傳說度好似冇噴火,今次有噴火,仲有煙花效 ...
lightupmylight 發表於 2019-1-20 15:31

我記得16都有噴火
都有睇尋晚
你的名字佢都有握手喎
唯一可以改善係dancer d 衫可以靚d, 而家有d老套
學友爸爸就100分

學友晚晚Good show
好想再睇

學友叫人唔好送花籃改捐錢
籌左110萬幫老人家睇中醫
另一個支付填海