返回列表 發帖
類似廣偉呢啲 當年年年出大碟嘅歌手
年年開都冇所謂
大把side tracks可以唱
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

當fans gathering 順便掠下你班人水啫
佢2019要開紅館既話地球都唔會有人阻止到佢架啦而班粉都會照 ...
dongbb2332 發表於 2018-9-29 12:25

不過佢真係要養好把聲
上年紅館免費直播嗰場
如果唔係有第一次光環 同埋佢上年真係紅大家錫住佢
其實真係幾失禮
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

澳門場唱得好好多
lemontea1069 發表於 2018-9-29 12:50

係 我有睇澳門場
好明顯狀態fit好多
可惜係三面

所以開多啲show累積多啲舞台經驗係好事
紅館嗰期應該係佢歌唱生涯中狀態最差 ...
Crooks 發表於 2018-9-29 14:37

呢排佢都喺大陸開tour
唔知把聲keep唔keep到

每人每場限買六張
阻住 發表於 2018-10-31 18:21

580好似仲遠過380 XD

冇廣告冇訪問,今次宣傳少到!
Crooks 發表於 2018-11-2 19:39

要湊女唔得閒宣傳

咩事
fb已經見到有平飛

點解個價會趺到咁
帥小寶` 發表於 2018-12-24 16:56

連開三年年尾
又唔係天王巨星 想睇嘅街客都睇過曬啦

嘩 竟然唱咁多side tracks

不過會唔會太多cover呢?
仲要成堆英文歌

成日都係咁公開講唔鍾意自己啲舊歌
又話唔進步乜乜乜 同話人差有乜分別
真係好唔尊重人哋啲心血lor

而且我完全唔覺得
佢跟咗Edward Chan之後對比以前啲歌又有啲咩特別進步嘅地方