返回列表 發帖

[Nov/2018] Sky Reunion Concert

演出名稱:      Sky Reunion Concert
演出日期:      2018年11月15-16日 (星期四及五)
演出名稱:      晚上八時
演出地點:      海洋公園怡慶坊
票價:            HK$580/ HK$480

門票於 2018年10月8日上午10時在購票通網址www.cityline.com
電話訂票熱線(852)2111-5333 (10am-8pm),
購票通售票處 (購票通售票處設於通利琴行、HMV(銅鑼灣店)及麥花臣場館售票處)公開發售
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

海洋公園搞演唱會
唔知坐到幾多人呢?

其實唔洗咁大啦...應該都無乜人睇...

Sky唔係5個人咩?其實賣80都冇乜人睇

開兩場?!

開兩場?!
Lewis 發表於 2018-10-8 13:53

係囉,唔知那來的信心

Sky唔係5個人咩?其實賣80都冇乜人睇
阿mark 發表於 2018-10-8 13:04

Gilbert唔參與Reunion

$580 睇呢班唔知乜水?

四個個樣都好恐怖, 仲要黑白

算係好樣嗰個重join到

明明個poster已經最classic最簡單咁去搞
但MK味重要比當初勁好多好多
styling真係錯到痴線

唔識佢地......
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

全部整容???

口袋情人 幾好聽
love wins!

泡菜團?

海洋公園搞演唱會
唔知坐到幾多人呢?
表妹保莉 發表於 2018-10-8 10:19

用返之前搞show個場老坐到成千人

580/480憑咩?????
佢地真是。。。。林咩?

隱約記得好似有對咁㗎組合,但因為太flop完全記唔起有咩歌

隱約記得好似有對咁㗎組合,但因為太flop完全記唔起有咩歌
54320笨 發表於 2018-10-10 13:20

https://zh.m.wikipedia.org/zh/Sky_(香港男子组合)
我記得 情投意合,好似係扮 hehe

https://zh.m.wikipedia.org/zh/Sky_(香港男子组合)
我記得 情投意合,好似係扮 hehe
lorbat 發表於 2018-10-10 15:57

from 3:20

淨係聽過口袋情人....

係咪當年 情投意合 的組合?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

Rundown
2030開場
1. 口袋情人(半首)
2. 冒險後樂園
3. 環遊世界
4. 五個等愛的少年
5. 啞忍
6. 未捱過
7. English Song (Bonald solo)
8. 你是你本身的傳奇(健 Solo)
9. 不要驚動愛情(Moses Solo)
10. 雌雄同體 x 烈焰紅唇(邦 Solo)
11. 趁今天有空
12. 三分區
13. 高高地
14. 一比九
15. 戀愛別注版
16. 人生同盟
Encore
17. 情投意合
18. 零分
19. 口袋情人
2200 完場
大概記得既Rundown,當中位置可能有錯